28

Käytiin tänään ostamassa prismasta kukka, tai kasvi, tai mikä tuo nyt ikinä onkaan. Kuitenkin sen nimi on Huonekoiso ja se päätyi meillä keittiöön. Valitsin sen siksi, että hoito-ohjeet kuulostivat helpoilta :) kuinkahan kauan onnistun pitämään sitä hengissä?

Tuon kasvin takia taidetaan aloittaa sittenkin sisustusjutut keittiöstä. Ja toinen syy on se, että keittiön taulu on jo paikoillaan, mutta makuuhuoneen ei edelleenkään. Tämä on siis se pääty keittiöstä, jossa syödään. Eli tavallaan tätä voidaan kutsua ruokailutilaksi, vaikka erillistä ruokailuhuonetta meillä ei ole. Se kuulostaisi liian hienolta tähän kerrostaloluukkuun :) koko keittiötä en vielä uskalla esitellä, koska työtasot pursuavat sekä meidän, että kesävuokralaisten tavaroita.


Taulun, jossa on "papukaijatipu" olen maalannut itse. Pöytä ja tuolit on saatu Hannun kotoa. Verhokangas on tummanruskea, läpinäkyvä ja ostettu muistaakseni Ikeasta kuten ikkunalaudalla oleva herätyskello ja punainen kattolamppukin. Lyhdyt on ostettu viimeisellä Espoon-reissulla Tarjoustalosta ja kukkaruukku Kodin Terrasta. Punaiset tyynyt olen ommellut kirpparikankaasta ensimmäiseen omaan kämppääni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti