27

Nenä on edelleen ihan tukossa, mutta muuten olo on jo paljon parempi. Ei kovin montaa päivää jaksa vaan sisällä mököttää, vaikka olisinkin nenä tukossa. Siksi lähdettiin tänään käymään pienellä retkellä haistelemassa syysilmaa tossa "takapihalla" Kajaaninjoen varressa. Ilma tosiaan tuoksui jo syksyltä, mutta puissa näytti olevan vielä kesä. Lehdet olivat vielä ihan vihreitä. Auringon valollakin oli jo syksyinen sävy.


Nämä kuvat ovat siis ihan tuosta meidän talon takaa. Kyllä täällä kelpaa asustella! Nyt taidetaan pyrähtää Bean kanssa iltasuihkuun ja sen jälkeen paistaa pullaa tai jotain muuta hyvää, lämmintä iltapalaa. Hannu lähti lentopalloon, mutta eiköhän sillekin pulla maistu, kun sieltä tulee.

PS. Tänään saatiin jo makkari kuntoon, enää taulu puuttuu seinältä. Eli niitä sisustusjuttuja on ihan kohta tiedossa :)

2 kommenttia:

  1. Hei meinasinki soittaa just illankähmässä, että kuinka siellä mökkeydytään rään keskellä! Kiva ku pääsit jalkautumaan :) ihania kuvia, ootte herttasia takapihallanne!

    Terkut tois puol jokkee!

    VastaaPoista
  2. :D kiitos ja tervetuloa käymään meijän takapihalla! mietin että saiskohan tonne niemen nokkaan tehä notskin? olis ihan hieno paikka istuskella tässä ihan lähellä... mutta ehkä sinne ei saa.

    kyllä tää räkätauti tästä pikkuhiljaa hellittää :)

    VastaaPoista