29Siellä se minun pieni rakkaus nukkuu. Tai nukkui. Jos ihan rehellisiä ollaan niin juuri äsken hän heräsi, aurinkoinen hymy naamallaan. Päällä neidillä on Lindexin pöllöbody, jonka ostin viimeviikolla kun oli osta 3 maksa 2 -tarjouksia.

Mutta tämä mammapa ei nukkunut lapsensa kanssa yhtäaikaa päiväunia vaan päätti sillä aikaa rauhassa leipoa. Jotain helppoa ja syksyistä. Tein kanelikauralastuja :) siis ihan tavallisia kauralastuja, mutta lisäsin sekaan vähän kaakaojauhetta ja kanelia. Ainakin tuoksu on syksyinen ja maku on hyvä.Oikeastihan niistä pitäisi tulla sellaisia melkein läpinäkyviä, taipuisia, ihanan kiiltäviä... Mutta minä tein ensin taikinan, sitten tuntui että oli liian paljon rasvaa ja lisäsin jauhoja. Ja sitten kun lisäsi jauhoja niin piti lisätä kaurahiutaleitakin. Ja tietysti leivinjauhetta vähän. Ja sitä rataa, joten koostumus ei ole aivan se oikea. Nämä ovat enemmän keksejä kuin lastuja. Hyvän makuisia kuitenkin tuli. Alla vielä näiden ohje. Ja soveltaa kannattaa! Joskus olen laittanut esimerkiksi jogurttia sekaan, nam.

3 kommenttia:

 1. Meillä on toi sama pentikin lasikippo, ihana! Muuten se Lindexin osta 3 maksa 2 tarjous on AINA voimassa. Siis niistä perus bodeista ja housuista jo college takeista mitä niis rekeis onkaa.

  VastaaPoista
 2. Joo mäki tykkään siitä, ollaan saatu häälahjaks :)

  Niin siellä lindexillä ainaki yleensä on se, mutta nyt oli tullu uusia bodyja ja housuja ku ainaki vähän aikaa sitte ku kävin ni oli tosi vähän valikoimaa!

  VastaaPoista
 3. Joo ne aina vaihtuu kausittain. Et on vähä niinku syksyks eri kuin kesäks jne. Nyt oliki tullu aika kivoja kuoseja ja värejä syksyks

  VastaaPoista