11

Taas on maanantai ja viikonloppu ohi :) toisaalta on tuntunut että kokoajan on viikonloppu, koska viikot menee niin nopeesti. Kohta se kesäkin on ohi ja Kajaani kutsuu (perään leveä hymy). Alkaa pikkuhiljaa tympiä tää yksiö... Muuten Varkaudessa on ollu ihan mukavaa. Kiitos pitkälti Pekan ja Lauran sekä viikonloppureissujen.

Lauantaina Pekka ja Laura houkutteli pikareissulle Kuopioon. Käytiin hakemassa niille pakastin ja sitten pyörittiin kaupungilla jonkun aikaa ja käytiin raksissa syömässä mahat täyteen. Ostokset ei ollu mitenkään huimat. Yhteensä kaikkien ostokset olivat mustaksi maalattu peltinen kastelukannu ja semmoset peliohjaimet, mikskä niitä nyt sanotaan. Ne oli kuitenkin heti illall kovassa käytössä kun pojat (sinä iltana ei missään nimessä miehet) pääsi hakkaamaan NHL-peliä. Ja sunnuntaiaamuna sama touhu jatkui... :)Tänään sitten kävin nopsasti ekotorilla (kierrätyskeskus tai kirppari tai jotain niiden väliltä) mistä ostin Lauran kirjakokoelman innoittamana muutaman lastenkirjan ja euroopan hellyyttävimmät pienet silmälasit. Niissä on ihan kauheen paksut linssit ja ne on vaaleanpunaiset ja pienet ja maksoi 50 senttiä. Ne pääsee ensin koristeeksi johonkin kaapin päälle ja sitten myöhemmin Bea saa ne leikkeihinsä.

Tein vielä kauppareissun jälkeen ruoaksi pekoni-feta-salaatin. Nam. Ohjetta en jaksa laittaa kun se ei oo mitenkään ihmeellinen, kaikki vaan sekasin. Hyvää oli joka tapauksessa.PS. Oon saanu säädettyä tonne tommosen I LIKE -nappulan, jolla voit tykätä postauksistani :) sitä saa käyttää. Ja jos seuraat blogiani säännöllisesti, olisi kiva tietää siitä. Eli voit tunnistautua lukijaksi sivun ylälaidasta...

1 kommentti:

  1. Vähän teijän tyllero on iso! Ei enää mikään pikkuvauva :)

    Ja jotenki kummasti tuo perään tullut leveä hymy osu ja upposi ;)

    Btw, nuo lasithan on aivan just ku mun taannoiset lukulasit! Moiset taitaa löytyä tuolta mun rekvisiittavaraston käytöistä :D Mutta söpöt on, totta!

    VastaaPoista