12

Onko kahdeksan kuvaa yhdestä aiheesta vähän liiottelua? :D On varmasti, mutta en osannu päättää... Ja sitäpaitsi kohteena on minun kaunis lapseni sen "parhaan kaverin" kirahvin kanssa. Lelu on ostettu Varkauden Lastentarvikkeesta Kauppakadulta ja se maksoi noin 7 euroa, en muista tarkkaan. Oli kuitenkin huippuostos. Kirahvin kaulaa kun venyttää, koko lelu tärisee. Sen jalat ovat rapisevat ja tytön mielestä aivan ihanat. Tai ainakin niitä on kiva syödä.

Bealla päällä on H&M:n valkoinen body, jossa on oransseja ohuita raitoja. Se on yksi mun lemppareista. Oon tosin ostanu sen kirpparilta ehkä eurolla enkä kaupasta. Sen on tässä viimesiä kertoja päällä, koska menee ihan kohta pieneksi. Neiti kun kasvaa niin kauheeta vauhtia.

Tämmösiä kuulumisia tänään, ei mitään erityisen jännittävää, mutta ehkä tässä taas jotain jännittävää joku kaunis päivä tapahtuu. Kauniita päiviä on ainakin luvassa (?) jos ei muuta...

1 kommentti:

  1. Meillä on sama lelu:) Roikkuu autossa siitä oven yläpuolel olevas kahvast. Kasper usein kiskoo sitä ja yleensä kun nukahtaa pitää tiukasti kiinni sen kirahvin pesuohjelapusta;D Ja välillä vetää sitä ihan naama punasena niin ettei se tärisis..:D Meil on siis iso turvaistuin käytössä joten Kasper on aika korkeella ni yltää siihen. Ja meillä myös toi sama body, kirpparilta;) oisko koko 80 tai 86. Voin sit antaa sen sulle ens kesänä;)

    VastaaPoista