10

Täällä sataa... Tavallaan synkkää, mutta tavallaan se virkistää ilmaa ja sitä rataa. Eilen ei satanut ja tavallisten iltapäivätohinoiden jälkeen hilppastiin frisbeegolfaamaan eli "heittelemään lättyjä" tai "nakkelemaan kiekkoja" :D Puistoradat on siitä mukavia, että rattaita voi työntää helposti siinä sivussa. Minä taisin hävitä aika reilusti, vaikka alkuun johdinkin, mutta se voittaminenhan ei tietysti ole tärkeintä. Ja sitäpaitsi minä olen parempi häviäjä :P

Illalla ajettiin prisman kautta kotiin ja väsäsin kanasalaatin. Ai herkku! Oli niin kaamee nälkä, että melkein koko kulhollinen meni heti illalla. Tässä nopea ohje:

Sopivasti jäävuorisalaattia
Puolikas kurkku
Yksi punainen paprika
Pätkä purjoa
Puoli rasiaa viinirypäleitä
400g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
Pari desiä makaronia
Kermaviiliä ja mausteita

Paista fileesuikaleet ja keitä makaronit. Pilko kaikki rehut sopivaksi salaatiksi. Sekoita broilerit ja makaronit salaatin sekaan (muista huuhdella makaronit ensin kylmällä vedellä). Sekoita kermaviiliin mausteita, mitä nyt kaapissa sattuu olemaan, esimerkiksi grillausmaustetta, suolaa ja pippurisekoitusta. Kaada kermaviilikastike salaatin sekaan ja sekoita. Nauti hyvän limpparin kanssa!


Tämä aamu alkoi sitten aikaisella herätyksellä ja teoriakokeella. Nyt olen taas askeleen lähempänä ajokorttia :) Alma-täti oli hoitamassa Beaa.


Oho, tulipas pitkä postaus ja kuviakin ihan reilusti. Nyt täällä mamma, pappa ja pikkunen pylleröpallero jatkavat sateen tuijottelua ja muutenkin mukavaa elämää. Palaillaan taas!


2 kommenttia:

  1. Hei onnea teoriakokeesta! Siitä se etenee :) tehän tuutte kohta pian sun ajamana takasi kajaaniin! Millon muuten tuutte? Tässä ite toissapäivänä rantauduin kuukauden jälkeen kämpille ja oon muutaman päivän täällä (muka yritän kirjottaa esseetä). Vähän turhan syksyistä säätä näin elokuuksi, mutta eiköhän se vielä arska näyttäydy!

    VastaaPoista
  2. Tullaan tässä elokuun joku viimesistä päivistä, just ennen ku hannulla alkaa koulu :)

    VastaaPoista