749

Syksy se taitaa olla. Hoitoarki ja työkuviot ovat alkaneet ihan hyvin. Joskin se on ollut rankkaa meille kaikille. Minulle erityisen stressaavaa. Hiljalleen alkaa tasaantua. Lapsetkin tottuvat.

Muuten on ollut niin paljon ajateltavaa, ettei ole ehtinyt tänne laittaa mitään. Oikeastaan ei ole edes kiinnostanut. Nyt on ollut jo muutama hyvä päivä putkeen. Olen jaksanut jopa siivota, kodarista lähtien. Eiköhän tämä blogin pitokin tästä taas vilkastu :)


10 kommenttia:

 1. Onko jotain sattunu?:/ ikävä jo:D toivottavasti postaat pian :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo sattunut mitään erityistä :) enköhän mä taas, kunhan kamerankin kaivan esiin.

   Poista
 2. Täällä Sama juttu.oon nauttinut, vaikka rankkaa on! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voimia lapsiperheen arkeen. :) Täällä opetellaan uutta arkea kun vanhin lähti eskariin. Kotiäidin "helpot" myöhäiset aamut on enää vain muisto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mitkä myöhäiset aamut? :D Onkohan meillä koskaan ollu niitä...

   Poista
  2. Ne on niitä aamuja jolloin lapset nukkuu yheksään ja ylikin. ;) Nyt ovat alottaanet saman rytmin kuin koululainenkin. Äidillä on vanha rytmi vielä päällä ja aamuisin tuppaa väsyttämään. .

   Poista
 4. Tsemppiä!tiedän tunteen,alku tuntuu päiväkoti arjessa raskaalta.Mutta kyllä Se tasaantuu,usko pois:) hyvää syksyjän alkua,postauksia odotellessa -tinttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lapset on perhepäivähoitajalla ja ainakin toistaiseksi 12 päivää kuussa. Siksikin vähän hankalaa kun ei varsinaista hoitorytmiä, kun sinne ei mennä joka päivä. Mutta tykkäävät olla, kotipäivät vaan välissä sitten ottaa koville :)

   Poista
 5. Meillä lapset ovat 2-3pv viikossa hoidossa.Aluksi kotipäivät kiukuteltiin ja itkeskeltiin.Mutta nyt lapset odottaa millon pääsee hoitoon:)

  VastaaPoista