670

Kovassa pakkasessa on se huono puoli, että Oula nukkuu ulkona 20 minuutin päikkäreitä. Tai mistä mä tiedän johtuuko se pakkasesta, mutta samaan aikaan ne ilmaantuivat kovat pakkaset ja lyhyet päiväunet siis! Sisällä nukkunut tänään pisimmillään 45 min. Suorastaan ikävöin niitä neljän tunnin unia. Vaikka aamupäivän ukko olikin erittäin hyväntuulinen. Nyt alkaa kai väsy painaa, torkkuu sylissä.

Kauheeta vauhtia kasvaa pieni poika 3,5kk. Eilen puhuttiin aiheesta ystävän kanssa. Ja se kasvuhan se on nimenomaan hyvä asia. Aivan ihana kun nauraa ääneen, mutta kääntyispä se jo... :DVertaappa kuvia vaikka näihin, saattaa olla vähän siskon näkönen.

18 kommenttia:

 1. On sulla suloinen vauva! :) Näyttää tyytyväiseltä vähistä unista huolimatta. -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväntuulinen se olikin koko aamupäivän! Ihme kyllä :) iltapäivästä ei enää niin, väsymystä varmaan kitisee...

   Ja sulonen tietysti <3 :)

   Poista
 2. Huipuilta kuulostaa pikkumiehen normaalit unet!
  Minäkin isompien lasten kanssa totuin siihen, että 3-4 tuntia on ihan normaali juttu. No, nuorin opetti uutta, kun on sellainen, että nukkuu 45 minuuttia 5 kertaa päivässä, ei yhtää pitkää pätkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein edes muista miten meillä noi edelliset on nukkunu päiväunia... Ei ehkä ainakaa näin hyvin ku Oula normaalisti. Tuo pätkissä nukkuminen on raastavaa, mutta onneks edes 45 min kun tiiän niitäkin jotka nukkuu vaan 15 min pätkiä.

   Poista
 3. Ooo mikä söpöläinen siellä kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, söpö on ja nimenomaan kasvaa :)

   Poista
 4. Voi vitsi miten ihana vauva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onse ihana <3 tyytyväinen pakkaus

   Poista
 5. Aww <33 Niin suloinen, ja ihan ku siskonsa!! Kyllä on samaa näköä. Ja lampaantalja kans ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin välillä ihmettelen, että miten se voi olla niin Bea! :) Edvin on taas ihan erinäkönen.

   Talja on Ikeasta.

   Poista
 6. Niin sulonen oula! Millonkahan nähtäis oulan kans ihan livenä? :)
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot se a keneksi luulen niin toivottavasti hiihtolomalla, mutta ei oo suunnitelmat vielä ihan selvät :)

   Poista
 7. Ei oikeasti pahalla, mutten ole ikinä ymmärtänyt lasten nukuttamista ulkona, varsinkaan näillä pakkasilla. Sä voisit kokeilla nukkua vkonloppuna päiväunet ulkona, niin katotaan miten pitkään nukut ;) Me kun ollaan lasten kanssa ulkoiltu, niin itsestä jo tuntuu hengitys vaikealta, niin miksi pienen vauvan pitäisi pystyä hengittämään 4h pakkassäällä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojaa :D mä menisin oikeen mielellään makuupussiin ja paksun peiton alle tonne pakkaseen neljän tunnin päiväunille...

   Yleensä kai ne vauvat nukkuu paremmin ulkona, pakkasessakin? Mutta toki jos vauva ei nuku hyvin ulkona niin ei kai sitä sinne pakoteta... Tänään meilläkin on Oula nukkunut vaan sisällä, mutta sitten niitä pätkiä eikä yhtiäkään pidempiä unia. Kai sitä kuitenkin kannattaa kokeilla miten ja missä se vauva nukkuu parhaiten? Kunhan toi pakkanen vähän hellittää niin meillä ainakin kokeillaan taas ulkona nukkumista, koska se on tähän mennessä toiminut niin hyvin :)

   Poista
  2. Eriltä anolta: Meillä on kaikki kolme pientä nukkumee talvella(kin) päiväunia ulkona. Mutta en jätä yli -15'C pakkaseen vauvaa nukkumaan. -10-15'C on vielä käypä keli. Uni maistuu monesti paremmin ulkosalla. :)

   Poista
 8. Voi ku söpö poika,ihana. <3 tulee kyllä Bea paljo mieleen,mut on siinä minusta E kin näköä :) m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua ku kaikki näkee vähän eri tavalla :)

   Poista