669

Aamulla sännättiin heti herättyä perhekerhoon. Reissu meni hienosti, meillä kaikilla oli niin mukavaa. Nyt talossa vallitsee rauha. Pojat nukkuu ja Bea leikkii hissukseen. Eilisen siivouspäivän jäliltä on suunnilleen siistiäkin. Ja voi tuota valon määrää! Kyllä mä niin nautin :)

Olohuoneen matot laitettiin hetki ennen joulua limittäin. Tykkään niistä hirveesti noin. Käänsin vielä äsken paremmat, puhtaammat puolet päälle. Verhoja olohuoneeseen on vähän vaikea laittaa kun ilmalämpöpumppu katkaisee verhotangon tavallaan kesken. Laitoin kuitenkin tuohon tommosen yhden tumman, mutta valoa läpäisevän paneelin keskelle kaikkea.
12 kommenttia:

 1. Teillä on niin ihanan kodikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä täällä vuokrakämpäksi oikeen hyvin viihtyy :)

   Poista
 2. Teillä on niin kivan näköistä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo lisääntyvä valon määrä vaan piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jaksaa vähän huonommilla yöunillakin :)

   Poista
 4. Tuo talviauringon valo kirkastaa kodin ja mielen! :) Persoonallisen ja kauniin näköistä teillä. Erityisesti tuo hauska iso raidallinen pallo kiinnostaa. Mistä noita saa? Onko se itse tehty? Virkattu? Näytästää ihan siltä, kuin iso jumppapallo olisi päällystetty. -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun kerkeäis ja pystyis mennä uloskin ihastelemaan tuota aurinkoa! :)   Pallo on iso jumppapallo ja sen päälle oon itse virkannu trikookuteesta tommosen päällisen :) Se on ja oli varsinkin Edvinin vauva-aikaan päivittäisessä käytössä vauvaa hyssytellessä, enkä jaksanu katella enää sitä keltasta muovipalloa. Täällä pari kuvaa siitä.

   Poista