667

Oltiin jo vähän tilattu mummolta mattoa lastenhuoneeseen, kunnes löysin Tiimarin loppuunmyynnistä nämä. Taidetaan pyytää mummolta sittenkin keittiönmatto. Ompelin eilen illalla kolme räsymattoa yhteen. Olin jo tehnyt tosi värikkään verhon lastenhuoneeseen, mutta se sai nyt väistyä tämän väripläjäyksen tieltä. Tykkään!Ps. Mietinkin että mistä tämä mattoidea oli jäänyt mieleen kummittelemaan, missä olin tähän törmännyt aiemmin... Nyt muistin ja löysin. Klick täällä. Kiitos ideasta Juuli! Tai siis alunperin vissiin Riikka :)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäki tykkään! Ja lastenhuoneessa pitää olla väriä :)

   Poista
 2. Ihana just lastenhuoneeseen, minäki ostin yks pv samanlaisen maton joka on käytävässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noita oon muillakin nähnyt :) ei oo hinnalla pilattu tuo tuote!

   Poista
 3. Löysitpä kivan värisiä mattoja! Ne on useasti aika pliisuja, tuossa on potkua! ;) Katoin vaan että mitä se tuo meidän pinnasänky tekee tuolla teillä!? :) --> http://ainolassa.blogspot.fi/2013/11/ompeluhommia.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no ompa kyllä samannäköiset. Oon tehnyt tuon joskus kauan sitten... Varmaan postauskin löytyy, mutta en jaksa ettiä :)

   Poista
 4. Niin kiva matto, mukavasti tuo väriä huoneeseen! Muutenkin ihanan näköinen lastenhuone :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivannäköinen matto tuli teillekin :)! Tosi saman sävyinenkin kuin tuo meidän. Kiva kun muistit ja kiitos linkityksestä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä hirveesti :) en ehkä joka paikassa jaksais noin värikästä kattoa, mutta lastenhuoneessa se on loistava.. Ja keittiöönkin tulee jossain vaiheessa vähän samantyylinen :)

   Poista