666

Kävin tänään Kajaanista lähemmäs muuttaneen ystävän kanssa pienellä shoppailureissulla. Sinne lähtiessä käskin miehen ottaa muutaman kuvan. Näytän ihan kaljulta. Ulkona oli jo hento pieni lumipeite ja tullessa maa oli jo ihan kauttaaltaan valkoinen, jes. Uusiin kenkiin olen ihan rakastunut. Sain tai siis ostin ne miehen siskon kirppisläjästä. Matalia nilkkureita olen etsinytkin. En ihan näitä, mutta näiden jälkeen en tarvitse enää niitä toisenlaisia.
10 kommenttia:

 1. Ihanat kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niistä ihan hirveesti! :)

   Poista
 2. Oi herkku mitkä kengät!
  -a

  VastaaPoista
 3. Todella kivat kengät!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät ja kaunis olet. Meil on samanikäiset ja nimiset pikkupojat(Edvin) :) Ja poikanne kummi on ystäväni. Olen seurannut blogiasi pitkään. Tämä on kaunis ja mukaansa tempaava. Aloitin itsekkin pitämään blogia..aika vauvankengissä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Mua melken harmittaa kun Edviniä alkaa olla joka toisella... No ei onneks ihan. Kaunis nimi se on, hienon olette valinneet tekin ;)

   Hmmm... Kenenköhän ystävä? Ehkä arvaankin. Minäpä käyn kurkkimassa sunkin blogissa!

   Poista
  2. Hänen blogin kautta taisin tänne eksyä. Edvin nimi on ihana ja ainakaan täälläpäin en ole törmännyt muihin saman nimisiin. Tai itseasiassa vuosia sitten hoidin yhtä saman nimistä poikaa ja siitä jäi nimi mieleen. :)

   Poista