647

Käytiin reippaasti aamulla ulkoilemassa. Pojat nukku hyvät päiväunet, Bea kuunteli tiptap x 100 ja mä siivosin. Kävin lenkillä kun Hannu tuli töistä. Illalla leivottiin lasten kanssa pipareita. Nyt oon rättiväsynyt ja huomenna on vasta tiistai! Onneksi saadaan vieraita kaukaa. Parasta.

6 kommenttia:

 1. Ihanat pikku leipurit siellä. Mekin tehtiin viime viikolla piparit ja piparitalo. Saaga lappo kaksin käsin taikinaa suuhun ja ei paljo malttanu muotteja käyttää.. :D
  Ihanaa joulun odotusta teille sinne! <3
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Bea leipo oikeesti muottien kanssa mutta Edvin lappas suuhun vaan :D

   Samoin sinne<3 Mä yritän joku päivä soitella!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Lapset varmasti innoissaan pipareista :) Mukavaa viikkoa teille! Ja voimia.

  Ps. Sulla on ihana blogi! Aito, elämänmakuinen. Tästä tulee hyvälle tuulelle. Ihania hetkiä jokapäiväisestä elämästä, kuvin ja sanoin. Olen jo kauan seurannut, ja lukenu taaksepäinkin jokaisen jutun ja elänyt mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne ihan innoissaan :) Bea varsinkin.

   Kiitti! Yritän pitää tän semmosena tavallisena arkiblogina :) Semmosena kun meidän elämä oikeesti on.

   Poista
  2. Onhan noita jokunen pipari valmistunutkin, vaikka pikkuleipurit eivät malttaneet paistumista odottaa. Mutta pitää todeta lasten olevan taas yhdessä asiassa oikeassa -> piparitaikina maistuu paremmalta kuin valmiit piparit.

   Tunnelmallista joulunodotusta! :)

   -C

   PS-pyyntö: esittele sun seuraavassa postauksessasi omia lempiblogejasi?

   Poista
  3. Maistuuhan se taikinana paljon paremmalta! :D

   Mun lempiblogeja on kahdenlaisia. Ensimmäiset on muutamien hyvin ystävien blogeja jotka luen AINA. Toiseen ryhmään kuuluu erinäinen läjä sekalaisia blogeja joiden "parhausjärjestys" vaihtuu vähintään viikon välein :D välillä kiinnostaa sisustusblogit, väillä lapsiperheblogit ja välillä ruokaohjeet... Siksi en osaa oikein esitellä niitä muutamia lempiblogeja :)

   Poista