646

Itsenäisyyspäivän ulkoilua. Lunta tulee jatkuvasti ja maa on valkonen. Märkää on, hyvä tehdä lumiukkoja. Linnuille laitettiin lyhde ja lippukin nostettiin salkoon. Illalla taidetaan analysoida pukuja Tampere-talon juhlista. Onnea Suomi!

14 kommenttia:

 1. Ihana kun saitte sinnekin lunta. Blogin perusteella siis oon saanut käsityksen että asutte jossain etelämmässä ;) Meillä on täällä Lapissa ollu lunta jo hyvän tovin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä Uudellamaalla asutaan :) toivottavasti pysyy tuo lumi!

   Poista
 2. Onko lämpimät nuo sun valkoiset crocsit? Entä kuinka liukkaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lämpimät! Viime vuonna ostin ja koko talven käytin, ilman villasukkiakin pärjää. Eikä oo liukkaat, niissä on tommonen kumipohja niin pitää ihan hyvin :)

   Poista
 3. Ihana ku teilläki on lunta, toivottavasti myös pysyy. :) Täälläki jo odotellaan mielenkiinnolla iltaa, meidän ystävä on suunnitellut yhden puvun! :) Mukavaa Itsenäinsyyspäivää teidän perheelle! T:Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan :)

   Ja hyvää itsenäisyyspäivää myös sinne!

   Poista
 4. Hihi, ihana lumiukko! :)) Mukavaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli ihan söpö :) Samoin sinne!

   Poista
 5. Minusta oli hienoa, että tänä vuonna puvut eivät olleet niin suuressa roolissa. Se ei ole ollenkaan tärkeää verrattuna siihen, mitä itsenäisyys oikeasti merkitsee. Aiemmin juhlat olleet vaan muotinäytöksiä! Kyllä Suomella on paras presidentti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä osittain. Konsertti oli älyttömän hieno ja tuommosia juhlia seuraisin mielellään toisekin! Luulen että presidentin puolisolla oli iso osuus ;)

   Oman ammattini puolesta ne puvut vaan kiinnostaa silti :)

   Poista
 6. Talven ekat lumiukot ilahduttaa aina, aito porkkananenäkin. Hienoa! -C

  VastaaPoista
 7. Tutut kengät kuvissa, mulla samat mustina. Ihan lempparit! :) Pakko vaan sanoa, että mun on pakko pitää villasukkia kun tulee yhtään kylmemmät säät... Ilman en kyllä tarkene. Toki oon usein kovin vilunen muutenkin. Pitäs pikkusiskolle löytää samanlaiset... Ootko nähny vielä jossain noita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin ne vuosi sitten netistä, ehkä zalandolta. Ja varmasti ainakin crocsin omat liikkeet ja nettikauppa myy :)

   Poista