467

Ällöttää kaikki mustavalkoiset kodit ja mustavalkoiset raksablogit.

Haluaisin että meidän lapset olis niin isoja että voisin viedä ne luistelemaan.

21:43 Nyt mua ei varmaan kutsuta enää kenellekään kylään kenellä on mustavalkoinen talo.

25 kommenttia:

 1. Taisit juuri lukea erään bloggaajan blogia, jolla on mustavalkoinen koti ja lapset juuri käyneet luistelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitit tätä niin luisteluhalukkuus tuli kyllä sieltä, mutta mielestäni heidän kotinsa ei ole lähellekään mustavalkoinen :)

   Poista
 2. Musta-valko-keltaiset kodit on melkein vielä ällöttävämpiä :D Mutta löytyyhän tuo musta seinä meiltäkin ja aika paljon valkoista, että kukas minä olen sanomaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin paljon mustaa ja kaikki seinät valkoiset, mutta ei silti kokonaan.

   Poista
 3. Nyt alko kiinnostaan että mikä niissä ällöttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin just silloin saada yliannostuksen raksablogeista, joissa suunnitteilla oli lattiasta kattoon mustavalkoinen koti.

   Poista
  2. No sehän osui ja uppos! Nimim. raksablogi black'n'white! ;)

   Poista
  3. Ehkä parempi että meen kurkkaamaan sun blogin vasta ens viikolla jos oon kerta näin kertakaikkiaan kauheessa mielentilassa :D

   Nojoo, tuo blogi ei siis ollu ees sillä listalla... Enkä kerro mitän siinä oli :)

   Poista
 4. Täälläkö toisten koteja arvostellaan? Ei ehkä kypsän ihmisen veto ;) Sitten ymmärrän jos raskaushormonit kyseessä ja sanoo ääneen vähän harkitsemattomasti asioita :D
  Koti on jossain muussa kuin väreissä, mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en just ehkä varsinaisesti sormella osottanu kenenkään kotia. Mielipideasia kai se on.

   Koti on ihan muussa kun väreissä, siinä olet oikeassa. Ja siinä, että sanoin vähän harkitsemattomasti vaikka en raskaana olekaan :D

   Sain vähän liikaa kun luin monta raksablogia peräkkäin, missä suunnitteilla oli mustaa ja valkoista lattiasta kattoon. Kai sitä on muitakin värejä olemassa.

   Poista
 5. Voihan sitä laittaa pintamateriaalit mustaa ja valkoista,ovat niitä perusvärejä. Ketäpä se voisi haitata... Vai olisikohan hieman kateutta ilmassa vai mistä moinen idea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se minua haittakaan. Saa jokainen laitta mitä haluaa. Ite en laittaisi :)

   Poista
 6. Mä niin ymmärrän! oon ehkä ihan samaa mieltä ja toisaalta taas tiiän paljon hienoja koteja joissa on mustaa ja valkosta ja ehkä jopa itekki tykkään siitä. Silti joskus tuntuu et niitä näkee nii paljo. eikö ihmiset keksi mitää muita värejä :D Kiva tää sun blogi! :) Tykkään jotenki tässäki blogissa aitoudesta ja silti niin positiivinen!

  VastaaPoista
 7. Huh mikä muotivillitys.tuntuu et vähintään jokatoiselle tulossa mustavalkoisia koteja,aika kalsea ja persoonaton valinta minusta..:)mut jokainen tekeeki itelle mieleisen.-M

  VastaaPoista
 8. Joo kait sitä oman mielipiteen saa sanoa, voin yhtyä samaan :D

  VastaaPoista
 9. Ihan hauskaa, että tästä on tullut näin paljon keskustelua :)

  Toki jokainen saa laittaa mustavalkoisen kodin jos haluaa, mutta just tuollon tuntui että ei hyvänen aika... :D

  VastaaPoista
 10. Plazassa oli minusta hyvä kirjoitus nykykodeista:

  ....
  Osa PLAZA KOTI - lehden pääkirjoituksesta 1/2013
  ...." Katselin myös sisustuslehden päätoimittajana mielenkiinnolla sisustuslehdistä valittuja esimerkkejä tässä haastattelussa. Kodit niissä olivat kyllä kauniita, mutta niitä vaivasi tietty kulissimaisuus, jossa ei ollut mitään persoonallista, josta tunnistaisi kodin omistajan omia mieltymiksiä. Kenelle siis sisustamme, jos emme itsellemme? Vaatii tietysti rohkeutta tehdä sellaisia valintoja, joista saattaa tulla ystäväpiirissä ihmettelyä tai arvostelua. Tärkeintä sisustuksessa on mielestäni kuitenkin kokonaisuuden hallinta, olipa tyyli mikä tahansa. Silloin persoonallisetkin ratkaisut näyttävät hyviltä. En kannata "sisustususkovaisuutta", jossa vain yksi ainoa tyylisuunta on oikea ja muut vääriä."....

  VastaaPoista
 11. Sammaa mieltä! ;)

  VastaaPoista
 12. Samaa mieltä! =) on niitänöttejäkin mustavalkosia koteja muttako niitä on niin monella. Jotain muuta kiitos. =)

  VastaaPoista
 13. Haha, aika hyvä kun meillä on mustavalkoinen koti, johon on lisätty aika rutkasti harmaata ja makkarissa beigen sävyjä ja mua itseä ahistaa ajoittain tämä, vaikka kodista tälläisenä kuitenkin tykkään.. Jos oisin rikas niin varmaan se näyttäis aika paljon eriltä, kun voisi ostella sitä sun tätä.
  Mutta ymmärrän kyllä sua tässä!! :)

  VastaaPoista
 14. No voi hyvänen aika, onhan se kumma jos ei omassa blogissa saa sanoa omia mielipiteitä. Ei kai tässä postauksessa ketään erityisesti tarkoitettu, yleinen heitto vaan. Jos joku tuosta ottaa itteensä niin kannattaa miettiä miksi. Makuja on monia ja onneksi niin.Oikein mukavia ja aurinkoisia päiviä sinulle Jonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täyttä asiaa, kyseessä kuitenki oma blogi... Jonna jatka samaan malliin, sä oot niin ihanan aito. :)

   Poista
 15. Kiitos kaikille kommenteista! Hyviä ajatuksia puolesta ja vastaan :) minun puolesta tämän asian vatvominen voi jäädä tähän.

  VastaaPoista
 16. Pakko vielä kommentoida. Oon niiiin monesti ajatellut ihan samaa. Ylipäätään kauheeta sisutus pakkomielleoireyhtymää (vaikka itekin tykkään sisustamisesta ja harjoitankin sitä budjetin ja ajan salliessa) :D Mulla oli muutamia vuosia sitten samanlaisia aatoksia kun beige-ruskea-valkoinen oli in. :P

  VastaaPoista