466

Reissussa oli mukavaa ja muksutkin oli ollu suunnilleen ihmisiksi. Täytyy lähteä toistekin. Loman jälkeen päätin aloittaa Edvinille unikoulun. Ei jaksa enää sitä hyssyttämistä ja pomppimista ympäri taloa. Aloitus sujui reilusti yli odotusten, tyyppi nukahti eilen illalla kymmenessä minuutissa omaan sänkyyn. Saa nähä mitä tänä iltana...


6 kommenttia:

 1. Oli pakko tulla kertomaan et näin just unta et sinä ja hannu ostitte mulle ja okulle lahjaks 2 barbia ja me ihan innoissaan leikittiin niillä. Hah kiitos :)
  Juuli

  VastaaPoista
 2. Hahaaaa :D just hyvä! Me vielä joskus ostetaan ni muistakaaki leikkiä sitten innoissaan :)

  VastaaPoista
 3. Minkälaista unikoulua oot pitäny? Meillä samaa ongelmaa, saman ikäinen tyttö ja alkais jo riittää tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toimii niin että makuuhuoneesta valot pois ja ovi kiinni, sälekaihtimien välistä tulee vähän valoa. Sitten menen tai mies menee sinne pojan kanssa. Sylissä pidän ihan pystyasennossa sen aikaa kun supitan iltarukouksen ja sanon hyvää yötä. Sitten lasken mahalleen omaan sänkyyn ja silitän hetken selkää, mutta niin ettei siihen vielä nukahda. Sitten hipsin pois ja jätän sinne ettimään unta. Parhaimpina iltoina nukahtaa hetken kieriskeltyään. Jos alkaa itkemään, menen huoneeseen ja silitän selkää niin että rauhottuu ja lähden taas pois. Jos ei siihen rauhotu niin nostan hetkeksi syliin pystyasentoon ja sitten kun on rauhottunut niin takaisin sänkyyn, silitykset ja pois. Hankalimpana iltana olen muistaakseni 5 kertaa käynyt rauhoittelemassa, pisimmillään aikaa on mennyt noin 15 minuuttia. Ei varmasti kaikilla toimi yhtä hyvin, meillä oli kai sopiva ajankohta kun on sujunut niin hyvin :)

   Ja koska samalla olen lopettanut yöimetykset niin samalla menetelmällä toimitaan yöllä kun poika herää. Keskellä yötä on saattanut maitoa rääkyä tunninkin, mutta illalla nukahtaa nykyään aina tosi helposti. Ehkä nuo yöheräämisetkin pikkuhiljaa helpottaa :)

   Poista
  2. Tsemppiä unikouluun, jos päätätte aloittaa! :)

   Poista
 4. Kiitos paljon, täytyy kyllä heti huomen illalla alottaa! Jospa pikkuhiljaa helpottais täälläki päin illat!:) tsemppiä myös sinne!

  VastaaPoista