450

Sain Liebster Blog -tunnustuksen täältä. Kiitos! Olen saanut sen joskus aiemminkin, siksi en laita eteenpäin. Ajattelin kuitenkin pureskella pähkinöitä.

Viisi hyvää mieltä tuovaa asiaa. Ulkoilma, siisti koti, ruoka, terveys kaikinpuolin ja hyvät löydöt. Ja ystävät tietysti myös.

Viisi päivittäin tarvittavaa asiaa. Paljon halauksia ja hellyyden osoituksia, ruokaa, hymyjä ja naurua, unta.

Viisi suositeltavaa kirjaa. Liza Marklundin ja Torey Haydenin koko tuotannot, Khaled Hosseinin Leijapoika ja Tuhat loistavaa aurinkoa, John Groganin Marley ja minä. Oho, muutama liikaa.

Viisi materialistista lahjatoivetta. Keinutuoli, suoristuskiharrus ja sitten se joululomalla hävinnyt laukku sisuksineen takasin, kiitos.

Viisi lempiruokaa. Uunilohi, hyvä kanasalaatti, melkein kaikki keitot, riisipuuro, hyvä pihvi ranskalaisilla.

Viisi paikkaa, johon haluaisit. Kaukoitä, vaikka Intia. Venäjälle haluaisin uudestaan, Keski-Eurooppaan kaupunkilomalle, lasten kanssa uimarannalle kesällä ja mummalaan heti kun keretään.

Viisi sinua kuvaavaa adjektiivia. Leppoisa, avoin ja suorapuheinen, näpertäjä...

Viisi unelmoitavaa asiaa. Isolla keittiöllä varusteltu oma koti, työpaikka jossain välissä, keinutuoli, tyytyväiset lapset ja terveys.

Viisi jaettavaa elämänohjetta. Älä avaa arkisin tietokonetta ennen lasten päiväunia. Ulkoile joka päivä ja liiku paljon. Yritä nähdä asioiden parhaat puolet. Tallenna kameraan tylsiäkin päiviä ja tavallisia asioita. Kirjoja ehdit ehkä lukea eläkkeelläkin.

3 kommenttia:

  1. Ei nyt liity aiheeseen lainkaan, mutta oon nyt jo jonkin aikaa lukenu sun blogia, ja tänään hoksasin että onko sun kuva Monta soutajaa-kirjassa? :)

    VastaaPoista
  2. Joo on se minunki pärstä päässy sinne :D

    VastaaPoista