409

Mumman kanapataa tänään ruuaksi. Ihan hyvää tuoki on, vaikka oli se amarillon sapuska eilenillalla aika hyvää. Ja vatsalihakset on kipeenä nauramisesta. Hunajamarinoitua tai ite maustettua broilerin fileesuikaletta paistetaan pannulla. Keitetään riisiä. Laitetaan ne sekasin uunivuokaan ja päälle lirutetaan ruokakermaa. Sitten uunissa melkein tunti. Ja syömään!


8 kommenttia:

 1. Teen samaa ruokaa monestyi mut sekaan laitan vielä herne-masissi-paprika sekoituksen. :) Valmiin päälle sweetchili kasteiketta. :)

  VastaaPoista
 2. Kokeileppa joskus semmosta, että lisäät riisit keittämättä. Vähän enempi nestettä kaipaa (meillä käytetty ihan vettä) eli noin tuplasti riisin tilavuus. Yhden pykälän helpompaa, mut hyvää!
  Kiva blogi sulla!
  Anna

  VastaaPoista
 3. TuNne, mäki laitan joskus hernemaissipaprikaa sekaan. Ja sitten vielä juustoraastetta päälle :P

  Anna, vois kokeilla kyllä tuotakin. Ei tarttis ensin niitä riisejä keitellä. Mutta toisaalta siinä ne menee samalla kun paistaa kanasuikaleetkin :)

  VastaaPoista
 4. Mä laitan riisin, vedet ja kanan kaikki sinne vuokaan. Yleensä teen kanankoivista ja sit perkaan ne jälkeenpäin ja sekotan.
  Tulipa nälkä :D

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa herkulliselta, pitäski testata noinki tehä.:)
  -J

  VastaaPoista
 6. Tiuku, mä rakastan kanankoipia! Mutta en sitä perkaamista... :D

  J, testaa ihmeessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo mä en oo kans yhtään perkauksen ystävä. Yleensä nakitanki sen jolleki muulle jos on tilaisuus. Mies inhoaa sitä vielä enemmän.

   Poista
 7. Nam pitääpä testata joku pvä:)

  VastaaPoista