408

Leidi lökäpöksy tuossa pelaa iskän puhelimella fruit ninjaa. Pikkuveli nukkuu. Löysin karamellikengistä Jari Sinkkosen loistavan ajatuksen. Kohta tyttöjen kanssa Amarilloon, sitä tässä on ootettu koko päivä!

Kaipaan sitä maalaisjärkistä asennetta, että lapset ovat lahja. Tuossa ne pyörivät jaloissa ja mitä jos paistettaisiin lettuja.


4 kommenttia:

 1. Hyvä muistutus minulle tällekin aamulle, kun kiskoin hermot kireellä lapsia autoon ja raahasin hoitoon. Mut mun ei onneks tartte paistaa niille lettuja tänään, kun perjantai on hoidossa lettupäivä :)

  Sinkkosella on sitä maalaisjärkeä monessa asiassa, johon tutustumalla aika moni vanhempi vois päästä monista turhista suorituspaineista lapsia kasvattaessa.

  Miettii E-K sen sijaan, että tekisi gradua...

  VastaaPoista
 2. E-K, Millonkohan mä oon pastanu viimeks lettuja? Syöny mökillä kesällä, mutta siellä ei varmasti saa ite paistaa jos appiukko on paikalla... :D Joo tuossa olis muistutusta moneen hetkeen. Ja maalaisjärkeäkin kaivattais täällä aika usein, vaikka suorituspaineet on heitetty mettään kauan sitte :)

  VastaaPoista
 3. Mun ei tuu paistettua lettuja, kun niistä lähtee armoton käry. Sen sijaan pannari on aika vakiokamaa pöydässä ja mahassa ja toisinaan vohvelit.

  Suurta viisautta ja oikeaa maalaisjärjen käyttöä olisi hypätä Opeliin ja tulla tänne viikonlopuksi - kamat kasaan ja menoksi. Teen sit vaikka niitä lettuja. Nyt LIIKKEELLE sieltä nikkeilin ja uraanin ynnä muiden saasteiden keskeltä puhtaaseen Keski-Suomeen.

  Lettutaikinaa jo suunnitellen ja gradua hienoisesti hautoen kosiskelee E-K

  VastaaPoista