376

Inhoan konttorituoleja. Haluaisin tilalle keinutuolin. Ja pakastin painuu takaisin makuuhuoneeseen, kunhan päästään toisesta pinnasängystä eroon.

Näpertelyntarve iski tuossa kun istuin toimettomana en jaksanut tehdä niitä hommia mitä olisi pitänyt. Kaapista marimekon servettipaketti, pätkä mustaa trikookudetta ja nitoja. Tsimsalabim meilläkin on nyt viirinauha, niinkuin kaikissa muissakin arvonsa tuntevissa kodeissa.5 kommenttia:

 1. Arkkupakastimet on inhottavia, tilaavieviä, rumia- olet näköjään keksinyt tuunailla teidän :)

  Nimimerkillä sitä odotellessa, että on iso, korkea pakastin keittiössä jääkaapin vieressä:)

  VastaaPoista
 2. Täällä odotellaan myös sitä aikaa että on täyskorkea jääkaappipakastinyhdistelmäjuttu :P Onneksi on jo arkkupakastin, vuosi oltiin kokonaan ilman pakastinta. Oon sutinu siihen liitutaulumaalia, kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 3. meillä on pakastin keittiössä ja se on kaks kertaa teidän kokoinen, eli iso! menis monta purkkia maalia jos edes yhden seinämän maalais ;).

  kiitos viiri-ideasta, ompeluhuumassa hurautin meillekin ensimmäisen viirin!

  VastaaPoista
 4. Manna, maalaappa yks seinä! Ei siihen kovin paljoa mene, ja kun ostat sitä maalia niin puutarhaosastolta kannattaa kattoa. Ainakin mä ostin Kodin Terrasta niin sieltä puutarhapuolelta sai puolet halvemmalla kun maalihyllystä... Kävin kurkkaamassa ja sitä sun viirinauhaa! Hieno on! Ompelemalla tulee tietysti parempi kun tolleen askartelemalla niin kun tuo meidän, mutta ei oo oikeen aikaa ommella näiden kahden sählääjän kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Pitää sitten maalailla kun on siihen piirtäjiä ;).
  Mulla onneksi on vielä aikaa muuan viikko väkertää kaikkea, joten nyt kaikki aika pitää käyttää hyväksi :). nopeaa se valmistu ompelemallaki, kun on kangasta joka ei purkaudu niin reunat voi jättää ompelematta! :)

  VastaaPoista