375

Edvin kääntyi ihan ite ympäri! Oon niin mielissään, hymy korvasta korvaan.

Alkoi sataa kaatamalla heti kun päästiin ovesta ulos. Taas. Käytiin pieni lenkki kävelemässä ja tultiin takasin kotiin kuivattelemaan vaatteita. Rattaiden sadesuoja on ensimmäisenä hankintalistalla. Nappasin rappukäytävässä puhelimella kuvan.8 kommenttia:

 1. Näytttää samoilta rattailta ku meillä. Haetttiin sadesuoja nuihin lastentarvikeliikkeestä oliko 15 vai 20 €.

  VastaaPoista
 2. Joo tänään olis tarkotus käydä semmonen hankkimassa :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa Edvin, se onki mukavaa ku lapsi oppii uusia taitoja!:)
  Voi että, mite se aina tympäseeki nii paljo ku kattoo et nyt ei sada ja sitte ku on saanu lapset ja ittensä puettua, nii eiköhä taas! Mutta mukava, ku ees pikkulenkin pystyitte kävellä, ni ei iha turha työ.:)
  -J

  VastaaPoista
 4. J, On ihan huippujuttu. Tehny fysioterapia hyvää tuon pojan jaloille ja muullekin kropalle :) ja lenkillä kaikenhuipuksi molemmat lapset oli hereillä eikä kitissy, uskomatonta. On pitäny jo joskus aiemmin kysyä, että tunnetaanko me?

  Elina, niinpä. JEE!! isolla :D

  VastaaPoista
 5. Oletko itse päällystänyt vauvan makuupussin? Kivan näköistä kangasta, mistähän olet hankkinut?

  VastaaPoista
 6. Joo olen päällystänyt, suuruudenhulluun tapaani purin koko roskan ja ompelin uuden kankaan kanssa kokoon. Kangas on kirppikseltä, mutta muistaakseni jotain ikean vanhaa mallistoa...

  VastaaPoista
 7. Nyt vasta muistin vastata sun kysymykseen,ku en sillo heti luettuani ehtiny..Mutta ei me tunneta toisia, on vaan ollu helppo ns samaistua juttuihisi,ku oon myös kotona kahen suht pienen kanssa ym.:)
  -J

  VastaaPoista