298

Tänään aamulla oon sitä mieltä, että ei tuohon koliikkiin mikään auta. Onneksi on yöunet ja silloin tällöin myös jonkinlaiset päiväunet. Tiedän pääseväni helpommalla kuin moni muu. Ehkä iltapäivällä kuitenkin joku vielä positiivisempi ajatus tännekin.

8 kommenttia:

 1. voi että, jaksuja sinne ihan mahottomasti!!! Se on rankkaa jos pieni vaan itkee..

  VastaaPoista
 2. Voimia. Tuo on niin raastavaa. Meillä oli puoli vuotta sitte sama tilanne, kaksoset alko kiukkusiksi 4 viikon ikäsenä, ja itki tai vähintäänkin vikisi iltaan asti aina siitä hetkestä lähtien kun silmänsä aamulla avas. Vaikkei joka hetki molemmat itkenykään yhtä aikaa, niin aina vähintäänkin toinen ja päivät meni vauvoja kanniskellessa ja hyssytellessä. Yöunet kuitenki pelasti meilläkin, vauvat onneksi öisin nukku hyvin. Ootko alottanu d-tipat? Musta tuntu, että meillä vauvat alotti itkut suunnilleen viikon päästä ku oltiin alotettu tipat, jätettiinki ne lopulta väliaikasesti kokonaan pois ja käytettiin vyöhyketerapiassa, niin itkut jäi lopulta kokonaan pois( noistako syistä, vai muutenko vaan? en tiiä?). Onneksi nuo itkut helpottaa lopulta jossain vaiheessa aina, kaikilla!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, voimia ja jaksamisia tässä välillä kaivataankin :)

  Alotettiin d-vitamiini ja jätettiin melkein saman tien pois. Nyt on saanu muutaman päivän relatippoja. Ne hyvät yöt onneks pelastaa aika paljon, mutta kyllä se alkaa pikkuhiljaa käydä tääkin voimille. Vyöhyketerapian alottamisen jälkeen on nukkunu joka päivä yhet pidemmät päiväunet, yleensä aamupäivästä. Illat sitten menee hyssytellessä.

  VastaaPoista
 4. minäkin eksyin tänne blogiin.Pakko vinkata, että meillä ainakin vauvaitkuihin auttanut monesti ,että jättää pois kahvin ja muut kofeiinijuomat,omenan, kaalin,ja liiat makeat herkut .Olen kuullut että myös viljattomuus voi auttaa.Siis jos imettää...jaksamista joka tapauksessa,ja koeta saada myös omia hetkiä esim lenkkeillen

  VastaaPoista
 5. Kaikille kuulemma auttaa vähän eri jutut ja toisille ei mikään :) oon jättäny jo pois omenan, kahvin, ruisleivän ja kaiken maitoproteiinia sisältävän. Näistä ei ainakaan oo ollu kummempaa hyötyä. Mies on onneksi kotona, joten kokoajan ei tarvitse yksin yrittää pärjätä.

  VastaaPoista
 6. Täytyy kyllä kirjoittaa... Tiiän minäkin miltä tuntuu kun on itkuinen vauva. Ja senkin kun jokainen neuvoo tai kertoo mitä kannattaa kokeilla ja tehdä yms... jokainen tarkoittaa hyvää, muttei se itsestä aina siltä tunnu. Mua ainakin välillä ihan tympäs kaikki neuvot yms.. Eniten kannattaa keskittyä siihen omaan jaksamiseen. SUPERPALJON VOIMIA sulle ja tietty koko perheelle. Mielessä ootte. -SL-

  VastaaPoista
 7. Voi että, tsemppiä palijo. Ja kuhan me tullaan reissusta kottiin, ni tuot ihan oikeesti sen murulaisen meílle hoitoon, ni saatte vähän levähtää!
  -N-

  VastaaPoista
 8. SL, nii se vähän meinaa olla että kaikilla olis tosi hyviä konsteja millä huudot loppuu, vaan kun vähän yhtä sun toista on jo kokeiltu. Aika se vaan taitaa auttaa...

  N, juu minä joku päivä tuon :) Koska tuutte Kajaaniin?

  VastaaPoista