297

Eilen kuultiin älyttömän iloisia uutisia, ei voi muuta kuin hymyillä. Tänään meidän vauva nukkuu päiväunia ja Bea hoitaa omaa vauvaansa, Pekka-nukkea.

Tyttö osaa jo vaikka mitä. Laittaa kulmat kurttuun, tekonauraa ja pierun jälkeen sanoo tosi hämmästyneesti oho. Laittaa ruoan jälkeen yleensä kesken ruoan kädet yhteen ja sanoo topakasti kii. Haluaa peepää ja tettä aamupalaksi. Osoittelee peiliä ja toistelee, kuka, kuka. Tyhjentää systemaattisesti kaikki keittiön laatikot ja käärii pakastepussirullan auki. Hoitaa pikkuveljeä, silittää, on aaaaai ja antaa sitterissä vauhtia, kiikaa. Irvistää ja juoksee karkuun jos on tehnyt höpöjä. Osaa kiivetä keittiön ikkunalaudalle. Kun kuulee, että ollaan lähdössä ulos, kantaa koko perheen kengät olohuoneeseen. Tietää että papa löytyy kun nostaa paidan helmaa, Edvinillä on kaikkein kivoin. Pamppu roikkuu katossa ja tutti etsitään kun lähdetään nukkumaan. Osaa itse viedä vaipan roskiin ja keräilee aarteita kärryn kyytiin. Meidän ihana aurinkoinen, päivien piristys.6 kommenttia:

 1. Voi että, lapset kasvaa ja oppii nii hurvaa vauhtia!:) Eikö oo ihana seurata, ku oma pikkunen oppii uusia juttuja?! Ja kuha pikkuveli vähä kasvaa, nii sitte he yhessä keksii mukavia leikkejä..:)
  Näitä sun juttuja on kyllä nii mukava lukea (niinku muutki on sanonu)!:)
  -J

  VastaaPoista
 2. J, joskus sitä vielä ajatteli että eihän tämä opi varmasti ikinä kävelemään ta miten tämä voi muka oppia itekseen puhumaan :) mutta niin ne vaan oppii. On se ihan parasta seurata tuon touhuja, ei pysy kohta perässä enää.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Lasta on ihana seurata, kun oppii koko ajan kaikkea uutta! :) Meidänki poika, 8,5kk, oppii koko ajan lisää, siitä on koko perheelle iloa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Bea! Se on niin mukava huomata miten lapsi oppii kaikenlaista. Videoilta huomaa, miten ne on vauvana ollu pieniä ja ei oo tajunnu mistään mitään ja niitä onki hauska verrata tähän päivään. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tyttö. :) Noita yllämainittuja videoita sais muistaa ottaa joskus, että sais sit kattoo myöhemmin! Niin kivaa kattoo mitä lapsi osasi vuosi sitten tai miten mahdottoman pieni oli kaksi vuotta sitten! Ite on se sama vaan tietenkin.. :D

  VastaaPoista
 6. Ihana neiti, pieni taapero :) Lapset oppii niin hetkessä uutta..

  VastaaPoista