175

Yö meni taas ihan plörinäksi. Säälittää toinen raukka pikkunen piipero. Herää keskellä yötä itkemään. Kaivataan tältä mammalta kärsivällisyyttä ja voimia kannella kaiket yöt toista lasta mahan päällä ja toista sisällä. Isinkään syli kun ei nukahtamiseen aina kelpaa, yritetty on. Jos ei kohta ala helpottaa, niin vien lääkäriin. Ja illalla taidan lähteä tuulettumaan.

6 kommenttia:

 1. Meillä sama homma ollut pari viikkoa. Neljä poskihammasta puhkeamassa samalla kertaa..:S Nyt sit on tyydytty antamaan illalla särkylääke ja yöt on menny HUOMATTAVASTI paremmin!

  VastaaPoista
 2. On meki annettu. Viimeyönä tosin vasta sillon yöllä kun oli jo valvottu jonkun aikaa. Mä oon todennu että nestemäisessä panadolissa on joku ihanhetisamantien vaikuttava ainesosa :)

  VastaaPoista
 3. Voi raukka peeni, hurjasti paranemisia. Mei olla jonna nähty ainakaan tosi pitkään aikaan, millon me rehvattais, vois joku päivä käyä ees kahvilla?

  t. katri

  VastaaPoista
 4. Lähe mun kans huomenna jumppaan :D no ei vaan... mutta ei oo kyllä liikaa nähty! Mennään joku päivä kahville. Tai tuu tänne kahville tai mäki voi tulla teille :)

  VastaaPoista