174

Meidän iso tyttö haluaa syödä itse, jogurtti on ihan parasta. Syönnin jälkeen pitää mennä kokovartalopesulle, mutta ei se paljon hidasta. Neuvolassakin oli oikein reippaasti vuotavasta nenästä huolimatta. Pientä varten pakataan sairaalakassia. Ai liian aikaista 27 raskausviikolla? Pyh, ei sitä koskaan tiedä. Ja se on niin mukavaa hypistellä noita pikkuruisia bodyja. Otetaan mukaan harmaata ja musta-valkoista, jos prinssi vahingossa onkin tyttö niin ei tartte sinisissä siellä vaan pööpöillä.


2 kommenttia:

  1. Kavereitten kans ollaan monesti mietitty miten eriaikaan ihmiset alkaa valmistautumaan vauvan tuloon esim juurikin pakkaamalla sairaalakassin tms.

    Itse olen nimittäin sitä sorttia että pakkasin kassin viikko sitten, ja laskettu aikahan on perjantaina...:) Että en tiedä onko tässäkään järjestelyssä järkeä, mutten osannut aikasemmin tehdä tuota!:)

    VastaaPoista
  2. :D Mulla se lojuu monta kuukautta tuolla nurkassa... sisältö luultavasti muuttuu vielä monta kertaa, ainakin eväät ku käyn niitä iteltä salaa napsimassa. Ja siinä sivussa toivon, että tääkin päättäis tulla edes muutaman päivän etuajassa. Bea synty suunnilleen viikko ennen LA. Tsemppiä siihen rutistukseen mikä on kohta edessä!

    VastaaPoista