154

Oikeen valoisa sunnuntai, ainakin ulkona. No tulee se valo ikkunasta sisäänkin. Ai herkku, että tuleekin. Saas nähdä kärsiikö äänestysprosentti näistä pakkasista. Pitäis itekin vaivautua sata metriä ulkoilemaan, että sais äänensä annettua. Kunpa saatais hyvä presidentti.

Olkkarin taulu lensi eteiseen ja sitä voi nyt ihailla vessassa kykillä istuessaan, jos kärsii pitää ovea auki. Hyllyt laitettiin pinoon viime viikolla, kun typy alkoi vedellä stereoita alas. Nyt se yltää vaan omiin kirjoihinsa ja on oppinut loukkaantumaan, jos kielletään jostain. Ruoaksi nakkeja ja jälkkäriksi laskiaispullaa.
6 kommenttia:

 1. heippa! pitänyt jo kauan kysyä että asuuko sinun sisko kokkolassa. Olette niin saman näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ei asu. Ainoa omillaan elelevä sisko asuu Australiassa ja loput sisarukset kotona Espoossa. Jotain pikkuserkkuja Kokkolassa kyllä on :)

   Poista
 2. Niin justii! :) oon kattonut, että on kyllä niin sinun näköinen yksi tyttö täällä ;)

  VastaaPoista
 3. tee joskus postaus teidän asunnosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tullut tässä pikkuhiljaa :) vaikka täällä ei kyllä oo koskaan valmista, sisustus vaihtuu mielialan ja voimien mukaan...

   Tässä joku vanha juttu makuuhuoneesta, joka on suunnilleen samanlainen edelleen. Täältä ja täältä voi kurkkia keittiöön. Olohuoneesta on ihan turha laittaa mitään linkkiä, se on muovautunut tässä niin monta kertaa jo :) tuolta sivusta -> listasta kun painat "Olohuone" niin saatat saada jonkinmoisen käsityksen.

   Postailen tästä kämpästä lisää pikkuhiljaa, kun muutoksia tulee :) mutta en uskalla luvata mitään kokonaiskuvaa...

   Poista
 4. Joo minäkin innostuin siitä, että tulisi postaus teidän häistä! Minkälaista koristusta, ja hääpuku, sormus, kampaus! olisi ihana nähdä! :)

  VastaaPoista