39

Musta alkaa tuntua etten shoppaile enää missään muualla kun Prismassa (ja joskus ehkä kirpparilla). Ja pelkkää ruokaa. Ruokaa vaan menee ja menee ja aina se on loppu. Joka päivä sais olla ostamassa lisää.

Vetäisin ensimmäistä kertaa tänä syksynä villakangastakin päälle. Se on ikivanha H&M:ltä aikoinaan entisen kämppikseni ostama. Olen lyhentänyt ja vähän muokannut sitä sopivammaksi. Nyt se on palvellut monta vuotta, kokenut pesukoneet ja kuivausrummut. Jalassa Lindexin mustat korkeavyötäröiset farkut, jotka vihdoin viimein taas mahtuu päälle. Ja jalassa mustat "töppöset" eli feikki uggit. Bealla viime talven Gran Canarialta vuoriston pikkukylän maalaismarkkinoilta ostettu hupullinen ruskea villapaita, ihana! Päässä tuunaamani rusettipipo, jalassa Lindexin legginsit ja beiget fleecetossut.

Olin jo monta päivää ajatellut, että olohuoneen isoon maljakkoon kaivattaisiin kukkia. Nyt ruokaostosten sekaan löysin pari nippua neilikoita. Toisessa nipussa nuppuja ja toisessa jo auenneita kukkia. Vielä vähän kesää tähän taloon.
Muuten, ystäväni vinkistä löysin ja nyt olen ihan koukussa, nimittäin tähän! Ja muistakaapas käydä täällä!

1 kommentti:

 1. Blogeja on olemassa monenlaisia, osa kiinnostavia, osa ei niinkään. Paljon on ihania blogeja, niin paljon ettei kaikkia kerkeä edes lukea.

  Tässä kuitenkin omat suosikkini :)
  http://ainutlatuinen.blogspot.com/
  http://aniiri.blogspot.com/
  http://kaunispienielama.blogspot.com/
  http://eeviskainen.blogspot.com/

  VastaaPoista