35

Noniin. Periaatteessahan olen sitä mieltä että kaikenmaailman blogiarvonnat ovat vähän höpöhöpö-hommaa. Mutta koska lupasin (ja koska tästä voi tulla hauskaa) päätin laittaa arvonnan pystyyn, kun 2000 vierailijaa tulee täyteen. Toivottavasti tämä sydämellinen syyspaketti pääsee kohta uuteen kotiin. Palkintona siis 6 kpl iloleipurin sydämenmuotoisia silikoni -muffinssivuokia, vaaleanpunainen koriste pehmosydän ja 4 kpl caramel -tuoksuisia pentikin tuikkuja.


ARVONTA
Ne tavalliset säännöt, eli saat yhden arvan kaikista seuraavista.
-kommentoit tätä postausta
-liityt lukijaksi tai olet jo lukija
-jaat postauksen facebookissa tai linkität sen omaan blogiisi
Voit siis saada yhteensä kolme arpaa, jos teet kaikki edellä mainitut. Kommentoithan, kuinka monella arvalla olet mukana, että minä pääsen helpommalla :) jos osallistut anonyymina, muistathan laittaa nimimerkin kommenttisi perään.
Aikaa on viikko, eli arvonta päättyy 22.9.


Bea sai tänään elämänsä ensimmäisen ikioman ilmapallon. Käytiin prismassa ruokaostoksilla ja laitettiin poismennessä muutama kolikko punaisen ristin keräyslippaaseen. Ja sieltä tyttö sai ilmapallon ja äiti KIITOS -tarroja ja karkin (jonka epähuomiossa menin syömään, vaikka periaatteessa olen karkkilakossa).

Ja illalla pääsen jumppaan! Odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Pitkästä aikaa hyppimään ja pomppimaan ja etsimään kadonneita lihaksia :)

10 kommenttia:

 1. Vaan olihan meillä jumppa! Huh, vieläki hiki valuu.

  VastaaPoista
 2. Tavallaan, jumppaa se on huokailu ja nauraminenki... Hiki tuli ku pyöräilin kotiin :D

  VastaaPoista
 3. mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 4. Yksi arpa myös minulla! =)
  t. Katri P

  VastaaPoista
 5. kolme mullle t. jenny :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava, lämminhenkinen hymyjen blogi! Tykkään:) nimim. Melinda

  VastaaPoista
 7. Mä jo kerran kommentoin tähän mut eipä näy..:/ kolmella arvalla mukana:) söpö pipo Bealla!

  VastaaPoista
 8. Myöskin mukana kahdella arvalla! :)

  VastaaPoista
 9. Kukkuu! Ykskaks muistin, että teikäläisellähän on blogi. Kiva kurkistus teidän eloon. Eli seuraillaan ja mukana ollaan vissiin yhdellä arvalla. Mut O ja V:kin lukee, niin eikös se tee sit kolme :)t. E-K

  VastaaPoista