830

Terveiset tuuliselta Tukholman risteilyltä!

Mennessä olin varma, etten lähde enää ikinä risteilylle. Buffettieväät lensivät vikkelästi pönttöön ja nukahdin vasta hetki ennen Maarianhaminaa kenumisen vähän hellittäessä. Aamulla olo oli jo ihan ok, saaristossa meno oli inhimillistä.

Tukholmassa oli vähän kiirestä, mutta mukavaa. Parasta oli nähdä siellä vaihdossa olevaa ystäväperhettä. Käytiin Aquaria Vattenmuseumissa Djurgårdenilla ja napattiin Subista eväät laivamatkalle takaisin.

Tulomatkan jälkeen olen valmis lähtemään uudestaankin. Ilta meni mukavasti pallomeren laidalla istuen. Nukuttiin koko poppoo yli kymmenen tunnin yöunet. Aamulla käytiin kannella hetki ihmettelemässä merta.

Helsingissä paineltiin samantien Burger Kingiin lounaalle. Hampurilaisen puolessa välissä tuli palohälytys ja koko rakennus evakuoitiin. Lupasivat meille uudet ruoat kotia lähemmässä Burger Kingissä. Jatkettiin junalla kotiin.

Kaikkien kommelluksien jälkeen matka tuntui silti onnistuneelta. Lapset olivat onnessaan ja älyttömän reippaita. Kyllä neljänkin lapsen kanssa voi ihan hyvin reissata :)18 kommenttia:

 1. Ihana, että ootte tuollaisen reissun saaneet tehä! Onhan se totta, ettei pitäis lasten olla este reissaamiselle. :)

  VastaaPoista
 2. Voi että! Ootte te reippaita, ihana kun jaksatte koko perheellä reissata, varmasti lapsillekin jää mukavia muistoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset oli ihan onnessaan, niiden ilon takia reissu kannatti tehdä :)

   Poista
 3. Onko sulla siis matkapahoinvointia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä muuta se olis voinut mahdollisesti olla? :D

   Poista
  2. Missään neljässä raskaudesta en ole joutunut kärsimään pahoinvoinnista. Mutta ihan kiusallanikaan en aio vastata noihin uteluihin, sen verran törkeetä mun mielestä yrittää kaivella. Mielummin vastaisin, jos kysyttäisi suoraan.

   Poista
  3. Sanopa muuta, Jonna. Niin älyttömiä jotkut anonyymit!

   Poista
 4. Vautsi teitä! Reipasta! Varmasti kiva reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun monen mielestä on niin reipasta reissata lasten kanssa. Siitä on iloa itellekin, kun näkee, että pienet on onnessaan :)

   Poista
  2. Raskausutelut on kaiken kaikkiaan typeriä, on sitten raskaana tai ei. Itse olen sitä mieltä, että kerron jos on jotain kerrottavaa.

   Poista
 5. Blogisi epäsäännöllisen säännöllinen lukija yrittää kerrankin kommentoida :) Todellakin ihana blogi sinulla - elämänmakuinen, ihania kuvia ja suloiset lapset! Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelemista kaikista typeristä kommenteista huolimatta (ne kun eivät taida kertoa mistään muusta kuin kommentoijan omasta henkisestä tasosta...). Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva kun tykkäät!

   Yritän tätä ajan ja voimavarojen mukaan päivitellä. Välillä elämässä on vaan niin paljon kaikkea muutakin :)

   Täysin asiattomat kommentit poistan heti alkuunsa ja tänne kuulumattomiin asioihin yritän vastata reilusti, mutta ajatuksissa ohittaa ne kokonaan.

   Poista
 6. Mun on tosi vaikea ymmärtää näiden anonyymien kommentointia. Ei meidän tarvitse jakaa samaa arvomaailmaa, mutta toista ihmistä voi kunnioittaa ja olla ystävällinen silti.

  En jaa Jonnan kanssa samaa arvomaailmaa, enkä varmaan monen muunkaan kanssa, mutta en kulje pitkin nettiä tai realimaailmaa arvostelemessa toisten valintoja. Minulla on omani joiden takana seison ja niin varmasti muillakin. ;)

  Kyllä se lasten kanssa reissaaminen on reipasta. Itselläni on vaivaiset kaksi lasta ja kyllä sekin vaatii omat kikkansa, jotta kaikilla osapuolilla on mukavaa reissussa. Tosin lapset kyllä yleensä tykkäävät tavallisuudesta poikkeavasta, joten taitaapi tuo reissaaminen vaatia vain aikuisten vaivannäön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se kertoo enemmän kirjoittajan omasta huonosta olosta tai itsetunnon puutteesta, jos täytyy arvostella muita. Yllä olevassa tapauksessa ehkä vähän liiasta uteliaisuudesta :D

   Sitä vaivannäköä se reissaaminen kyllä vaatii. On se silti itestäkin mukavaa, se tavallisuudesta poikkeaminen, aina sillon tällön. Varsinkin nyt kun on lasten kanssa päivät pitkät kotona :)

   Poista
 7. Kiva oli lukea pitkästä aikaa päivityksiäsi.

  Tsemppiä joulumielen metsästykseen, sen löytyessä se siivousintokin saattaa ilmaantua. :) Ja ensimmmäinen toki paljon tärkeämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä sitä pikkuhiljaa alkaa löytymään :)

   Poista