826

Yksi blogitauon syistä, hurahtaminen juoksuun. Nyt taas hetkeksi juoksuohjelman mukaiset harjoitukset on vaihtuneet säännöllisen epäsäännöllisiin lenkkeihin. Juoksin pari viikkoa sitten ensimmäisen puolimaratonin, seuraava keväällä.

Käytiin tänään aurinkoisessa syyskelissä hölkkimässä ja hyppimässä läheisellä urheilukentällä.


6 kommenttia:

 1. Itsellä olis tarkotus uusia juoksukengät..onko nuo sinun hyvät,mikä merkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tykännyt noista! Nuo on new balancen, sellaiset joissa on tosi hyvä iskunvaimennus, en muista mallin nimeä. Lähinnä asfaltilla juoksemiseen tarkoitetut ja kanta-askellukselle... Mä haluaisin vielä toiset, vähän erilaiset :D

   Poista
 2. Oot sä kyllä aikamoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä sait opastusta tekniikkaan jne. Itekin aloittanut juoksin alle vuosi sitten.olen ajatellut että mistä sais pikku ohjeistusta.😁
   T.vakiolukijasi

   Poista
  2. Youtubesta löytyy paljon videoita juoksutekniikasta ja liikkuvuusharjotteista, mutta varsinaisesti henkilökohtaisesti just mua kukaan ei oo ollu opastamassa. Oon miettinyt paljon johonkin juoksukouluun osallistumista, haluttais kyllä. Katotaan, jos keväällä vaikka olis saumaa.

   Jalkaan ja askellukseen oikeanlaisen juoksukengän valintaan osaa auttaa urheilukauppojen myyjät. Ainakin stadiumissa on vielä tosi pitkä palautusaika, jos myyjä on suositellut sulle huonon kengän :)

   Poista