802

Tänään vietettiin Avan ensimmäisiä juhlia. Pappi puhui tytölle antamiemme nimien merkityksistä. Ava tarkoittaa ääntä, voimaa ja elämää. Toisen nimen alkuperä tulee Suomen luonnosta ja kolmas merkitsee viisautta. Kauniita kaikki.

8 kommenttia:

 1. Kaunis nimi tuo Ava :) Saako kysyä montako sisarusta sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan aina kysyä, eri asia vastaanko ;) 12

   Poista
 2. Miten sinulla sujuu päivät lasten kans, selviättekö joka päivä ulkoilemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tosi hyvin, kaikki sujuu eikä mitään erityisempiä ongelmia. Välillä kaikki menee ihan pieleen, jokainen kiukuttelee vuorotellen ja vauva roikkuu tissillä koko päivän.

   Ulkoilemaan yritetään joka päivä, siis yritetään :D puistoon ei kyllä lähdetä joka päivä. Välillä lapset on keskenään pihalla. Meillä näkee keittiön ja kodarin ikkunoista kokoajan mitä touhuavat ja voin siis laittaa esimerkiksi ruokaa tai pyykkejä samalla.

   Poista
 3. Mitähän Anonyymi tekee tiedolla, montako sisarusta sinulla on? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä :)

   Mielestäni saan kertoa omasta tai lapsuuteni perheestä niin paljon tai vähän kuin haluan. Hän oli perässä tulleen kommentin perusteella eri mieltä.

   Poista
 4. Ihanan näköisiä juhlakuvia:) paljon työtähän siinä on ku hoidettavana monta pientä. Mullakin kolme alle viisivuotiasta ni välillä just helppoja päiviä ja välillä hullumpia päiviä :D meillä pääsee onneks nykyää lapset ulos päivittäin ku maalle muutettii omakotitaloon ni uskaltaa päästää kaksi vanhinta keskenäänki. Tietty usein itsekin mukana:)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tyttö ja kaunis nimi :)

  VastaaPoista