800

Pääsiäisen aikaan on kuulunut paljon musiikkia. Radiosta kuunneltuna pääsiäisen sanomaa. Kirkkoon ei olla selvitty.

Kakku per päivä. Perjantaina syötiin sitruuna-marenkipiirakkaa. Lauantaina oli hedelmäpavlovan vuoro. Eilen oltiin mummalassa syömässä lammasta. Jälkkäriksi saatiin pashaa, mämmiä ja vadelma-browniekakkua.

Eilisesti vielä semmonen juttu, että minä makasin kuumeessa sohvalla iltapäivästä lähtien. Viime yönä sain nukuttua kiitos miehen ja hyvin nukkuvan vauvan ja nyt on jo paljon parempi olo. Nyt ollaan tämä päivä keskenään kotona.4 kommenttia:

 1. Herkun näkösiä ja kuulosia kakkuja ja jälkkäreitä teillä ollu. :) Saisko ohjeen tuohon sitruuna-marenki kakkuun, kuulostaan ihan mun herkulta. :) Tsemppiä ja paranemisia sinulle, toivotaan et muut säästyy taudilta. T.Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://ruokailmio.blogspot.com.au/2014/08/sitruuna-marenkipiiras.html

   Tein suurinpiirtein tuolla ohjeella. Aina mulla tulee joku aine vähän sinnepäin niin en just tarkkaan osaa sanoa jos en laita samantien ylös :D

   Poista
 2. Tuo sitruunatorttu on ihan äärimmäisen hyvää :) en olekaan aikoihin taas tehnyt, täytyy ottaa työn alle jahka selvitään tästä herkuttomasta huhtikuusta :D luulen että on monta reseptiä taas rivissä odottamassa kuukauden kuluttua testausta ;)
  Paranemisia teille, että sitä onkin veto pois kun itse on petipotilaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, täällä ei oo herkuttomasta huhtikuusta tietoakaan :D pitäiskö toukokuussa yrittää, ainakin vähentää...

   Toistaiseksi minä olen ollut ainoa jolla on kuume noussut. Jospa saatais ristiäiset sunnuntaina pidettyä. Kieltämättä on tuntunut suht rankalta perusarjen lisäksi yrittää flunssaisena järkätä juhlia. Onneksi on apujakin, en edes yritä kaikkea itse.

   Poista