791

Isyysloman ensimmäisen erän viimeinen viikko on käynnistynyt leppoisasti.

Eilen mummo, pappa ja nuorimmainen setä tulivat pyrähtämään kylässä. Käytiin koko porukalla ulkona syömässä. Illalla suuntasin Avan kanssa vauvailtaan naapuriin. Siellä poristiin mukavia naisten kesken ja syötiin ihan liikaa kaikkea hyvää. Tulin pakettikasan kanssa kotiin. Valtavat kiitokset niistä Avan puolesta!

Tänään kävin lasten kanssa aamulla perhekerhossa. Iltapäivästä Hannu otti kaksi vanhinta mukaan sählyvuorolle. Minä suuntasin ruoan jälkeen kahden nuorimman kanssa lenkille räntäsateeseen. Viideltä on vielä ihan valoisaa. Ehkä se kevät kuitenkin tulee.
9 kommenttia:

 1. Vauvaonnittelut vielä täältäkin! Ihanat vaunut, haaveilin itsekin Bugaboista, onko nuo Donkeyt? Niin mahtavat isot eturenkaat.. Meidän tuplina oli hetken Emmaljungat, mutta tuplarattaina ne minit eturenkaat oli niin käyttökelvottomat ja rattaina muutenkin ulkoillessa kovin painavat. Nuo teidän näyttää näppäriltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo nämä on donkey duot. Sovittiin miehen kanssa, että neljännelle saan semmoset rattaat kun haluan. Myytiin edelliset pois ja ostettiin nämä. Oon ollu tosi tyytyväinen. Parasta on kun ne saa yhden tai kahden lapsen käyttöön sopiviksi. Tosi kevyet ja näppärät, eikä ulkonäössäkään mun mielestä valittamista :)

   Poista
  2. Onhan nuo aika hinnakkaat, mutta silti houkuttaisi ostaa. Mietin vaan tässä raaskisko meille enää ostaa uusia kalliita vaunuja, jos tämä jää viimeiseksi lapseksi. Tosin noilla taitaa olla hyvä jälleenmyyntiarvo :)

   Poista
 2. onko ollu tytytyväinen vauva :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut, ihan mahottoman tyytyväinen tyyppi :)

   Poista
 3. Tosiaankin tyylikkäät nuo vaunut! Näyttää siltä, että ensimmäiset viikot neljän pienen kanssa ovat sujuneet varsin hyvin :)
  Ihanaa kevättä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tähän mennessä sujunut hyvin, varsinkin kun on kaksi aikuista pyörittämässä tätä arkea. Ensi viikolla mies menee takaisin töihin ja pitää ite pärjätä lasten kanssa. Mutta eiköhän sekin ala sujumaan. Jotain arkirutiineita jo vähän kaipaakin. Nyt on tuntunu vuorotellen sunnuntailta ja lauantailta :D

   Mukavaa kevättä sinnekin!

   Poista
 4. miten isommat sisarukset suhtautui kun vauva syntyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bea on ihan myyty, haluais kokoajan hoitaa pikkusiskoa ja on ottanut vähän sellaisen reippaan isosiskon roolin.
   Edvin on muutenkin luonteeltaan vähän omissa oloissaan viihtyvä. Tykkää kyllä vauvasta, mutta ei tee suurta numeroa koko asiasta.
   Oula on tosi mustasukkanen. Haluaa aina yhtäaikaa syliin, kiusaa tahallaan isompia sisaruksia ja muutenkin kerjää huomiota. Osaa kyllä toisaalta olla tosi hellyyttäväkin, kun halaa ja silittää vauvaa.

   Poista