780

Mun kahvihetkihaasteen toteutus on näköjään vähän venähtänyt, viimeinen kuitenkin enää jäljellä.

Täällä ollaan kauheessa flunssassa. Nuhaa, yskää, päänsärkyä ja kuumetta. Lapsilla kuume ja mulla kaikki muut, plus raskaus. Ruoka ei oikein ole maistunut kenellekään. Eilen aamulla meillä oli kahvihetken sijasta lasten kanssa smoothiehetki. Maustamatonta jugurttia, banaania, jäisiä mansikoita, rasvatonta maitoa ja maapähkinöitä. Ja se upposi. Jotainhan sitä pitää kuitenkin saada mahantäytteeksi, oli tauti mikä hyvänsä.6 kommenttia:

 1. Miltä se tuntuu, kun perhe kasvaa nopeasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Sitä ei voikaan ihan muutamalla lauseella sanoa. Joka päivä vähän erilaiselta varmaankin, fyysisesti ja henkisesti.

   Valtava elämänmuutos pienessä ajassa. Olin kyllä tavallaan varautunut, mutta en silti tiennyt yhtään mitä odottaa. Kaikki lapset ovat tulleet silti yksi kerrallaan :)

   Kropalle tietysti rankkaa monta raskautta pienessä ajassa. Olen kuitenkin päässyt suht helpolla, kai. Ja palautunut aina nopeasti.

   Poista
 2. Paranemisia kovasti teille! ai että tuo smoothie kuulosti hyvältä ja raikkaalta :) supisteleeko sulla paljon kun aherrat sielä pienten kanssa.. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvää! :)

   Enemmän tää flunssa vaivaa kun raskaus, mutta supistelu on kyllä ainoa siihen liittyvä vaiva, levottomien jalkojen lisäksi. Edellisissäkin on alkanut aikaisin, nyt jopa ehkä vähän myöhempään. Mutta ei täällä vaan pysty pötkötellä jatkuvasti. Toivotaan nyt että vielä ainakin pari viikkoa pysyis tyyppi mahassa :)

   Poista
 3. tsemppiä loppuodotukseen! :)

  VastaaPoista