770

Tänään oli Bean päivä. Valisti kerhon jälkeen kavereita, että pääsee oikeeseen kahvilaan. Melko tohkeissaan oli. Vähän valinnan vaikeuttakin, mitä sitä nyt söis ja jois. Ihana tyttö. Kyllä kaikki lapset ansaitsee joskus hetken yksinään isin ja äitin kanssa, erityishuomiota.

Alla ollaan lähdössä isiä töistä hakemaan. Itse valitsi vaatteet. Takin ja neulelegginsit olen ommellut. Asusteet taidettu ostaa kirppikseltä.


13 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Ja varsinkin kun on vauva joka varastaa isommilta paljon aikaa. Meillä tuo yksilöaika on vasta ajatuksen asteella. Nelivuotiaan unelma ois päästä uimahalliin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittäkää ihmeessä toteuttaa nelivuotiaan unelma! Meidän lapset on ainakin ihan onnessaan uimahallissa joka kerta :) Lähteminen aina hankalaa, mutta lopulta siellä on suht helppo olla vaikka muutamankin lapsen kanssa, jos ei ihan kaksin pääse lähtemään.

   Poista
  2. Kyllä meillä yleensä päivisin on hetki kaksin, kun vauva ja 2v nukkuu päiväunia.:) mutta jotain spesiaalia ois mukava välillä järjestää.
   T.edellinen

   Poista
 2. Ihana!! <3 Oli varmasti niin onnessaan. Miten yksinkertaisesta sitä lapsi tuleekaan onnelliseksi, omasta ajasta vanhempien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se :) Ei ne lapset paljoa vaadi, kun vaan pystyis useammin järjestämään näitä pieniä hetkiä.

   Poista
 3. Ihana ja varmasti mieleenpainuva hetki tytölle!:) tuollaiset lapsi&vanhemmat tai lapsi&äiti/isätuokiot on kyllä tärkeitä niin lapselle kuin vanhemmillekin. Pystyy antaa täyden huomion.
  -jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se varmaan eniten oli tohkeissaan kun molmepien kanssa pääsi, ei vaan äitin tai isin. Ajateltiin ensin mennä miehen kanssa kaksin, mutta kyllä kannatti ottaa tyttö mukaan. Oltiin itekin onnessaan, kun Beakin oli :)

   Poista
 4. Kahdenkeskinen aika on niin tärkeää! Käytiin eilen tytön kanssa kaupassa ja postissa, matkalla ihmettelemässä puoli tuntia eläinkaupassa. Hän oli niin onnellinen, ja niin olin kyllä minäkin. Voi kun muistaisi useammin noiden kahdenkeskisten hetkien merkityksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kerrankin järjestyi niin että pääsi oikeen molempien, isin ja äitin kanssa johonkin. Tota eläinkauppaa ei ollakaan vielä kokeiltu, pitäis varmaan käydä joskus :D

   Poista
 5. Pitkästä aikaa viivyin blogisi äärellä. En tunne sinua yhtään, mutta silti olen koukussa tähän. Sulla on ihana blogi! Ihailen elämän asennettasi ja valoisuuttasi. Tsemppiä raskauteen ja voimia uhmaikäisten kanssa elämiseen! Kaikkea hyvää elämääsi ja koko teidän perheenne elämään!
  t. toinen neljän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) ja kiitos! Toinen neljän äiti jos joku ymmärtää tätä tilannetta edes vähän :)

   Poista
 6. Hei! Sä oot kyllä taitava ompelemaan! Voisit perustaa jonkun ompelublogin! Onko sulla jo vakiintuneita kaavoja vai keksitkö ne aina työn edetessä?

  Onnea pienokaisesta!

  t. eräs mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Yleensä piirrän kaavat itse, sovellan joskus valmiista tai sitten teen kokonaan ilman :D Tosi harvoin suoraan valmiista kaavasta. Olen ammatiltani pukuompelija. Tällä hetkellä ompelu on silti vähän kausittaista lähinnä sen takia, että sille ei ole meillä kotona kunnollista tilaa. Keittiön pöytääkään ei viiti moneksi päiväksi putkeen valloittaa :)

   Pelkkään ompelemiseen keskittyvään blogiin ei ainakaan tällä hetkellä riitä mielenkiinto. Jos sellainen joskus tulee, se on varmasti työhön, ehkä omaan yritykseen liittyvä.

   Poista