767

Miten näistä kotiaamuista onkin tullut näin hyviä? Ennen herättiin kuuden maissa, nyt nuo mun kullanmurut tuolla tuhisee edelleen. Eilenkin pötköteltiin puoli yhdeksään. En valita!

Tänään saadaan vieraita. Voisin yrittää kaivaa kameran valoisaankin aikaan esiin.

Sain Lotalta viiden päivän kahvihetkihaasteen. Tämä saa mennä ensimmäisestä, vaikka onkin glögihetki. Rauhallinen sellainen.

ps. En aio enää julkaista kommentteja, joissa arvostellaan valintojani perheen koon suhteen. Tosin en aio niistä loukkaantuakaan. Voi kyllä laittaa minulle henkilökohtaisesti sähköpostia, jos kokee tarpeelliseksi.

10 kommenttia:

 1. Voi kun vaikutat niin mukavalta ihmiseltä:) Ja voih.. kotiaamut lasten kanssa, ne on ihan parhaita(tai joskus ihan pahinta) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Meillä kotiaamut oli hetki sitten vielä ihan kaaosta, kaikki äiti mukaanlukien vinku kilpaa väsyneinä. Mutta näistä aamuista, kun nukutaan pitkään ja sen jälkeen vielä pötkötellään kaikki sängyssä, kyllä nautin!

   Poista
 2. Harmi, kun sulle on tullut sellaisia kommentteja. Ei kannatakaan julkaista niitä, eikä mitään muutakaan lyttäävää ja masentavaa. Ei sellaisten lukeminen ketään ilahduta. Se vaan on niin, että sähän olet tän blogin pomo, ja määräät mitä täällä näkyy :). Ihana blogi sulla, positiivinen, rento! Jatka samaan malliin! T. Heippatiralla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siitähän riittäis keskustelua, mutta mun mielestä sen paikka ei ole täällä :) Onneksi en ole kokenut kommentteja varsinaisesti lyttääviksi tai masentaviksi, aihe on vain sellainen, mistä on miljoona mielipidettä, eikä oikeaa vastausta.

   Kiva jos tykkäät blogista! :)

   Poista
 3. Voi että tykkään lukea sun blogia! Aina käyn kattoo oisko tullu uutta postausta... ymmärrän toki ettet kiireiltäsi ehi päivittää tätä niin usein ku ennen, mutta silti varalta käyn kurkkii.:D
  Ihanaa joulun aikaa teidän perheelle ja sulle hyvää vointia!:)
  T.harvon kommentoiva lukija:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä täälläkin vilkastuu taas kun jään kotiin :) nyt on kyllä kieltämättä niin kiirettä, että se kotonaoloaika menee johonkin ihan muuhun. Mutta kiva jos tykkäät käydä lukemassa!

   Poista
 4. Ihan käsittämätöntä, että joku (oletettavasti anonyymina) kokee asiakseen kommentoida bloggaajan perhekokoa mihinkään sävyyn. On kuitenkin kiva, että blogiisi voi kommentoida myös anonyymisti, eli myös me passiivisemmat blogisi lukijat. Jos ilkeämielisten kommenttien lukeminen /seulominen käy sulle liian raskaaksi, niin poista se mahdollisuus. Tunnelmallista adventinaikaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin toistaiseksi anonyymitkin kommentit ovat tervetulleita, vaikka itsekin kyllä ihmettelen noita... Samoin teille!

   Poista
 5. Ihanaa joulunodotusta teille sinne :) ja lisää niitä rauhaisia aamuja toivon sulle!
  Ja toivottavasti sua ei häiritse liikaa toisten kommentit ja mielipiteet. Kullakin omansa, mutta todella inhottavaa ruveta toisen elämään ja niihin elämän herkimpiin ja henkilökohtaisimpiin asioihin puuttumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne!

   Ei ne liikaa. Enemmän ihmetyttää.

   Poista