765

Eilen meillä oli muutama äiti lapsineen syömässä. Tein ruokaa, joka on helppo tehdä ja maistui kaikille. Ajattelin jakaa teillekin:

Porkkana-jauheliha-lasagnette

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Kuori ja raasta melko karkeaksi raasteeksi viisi porkkanaa.
Paista isolla pannulla 700g jauhelihaa. Mausta.
Laita jauhelihan sekaan 500g tomaattimurskaa tai -sosetta ja 6dl ruokakermaa.
Anna kiehahtaa kastikkeeksi, sitten sekoita porkkanaraaste, kastike ja 400g (tummaa) pastaa.
Laita uunivuokaan ja levitä päälle juustoraastetta. Anna olla uunissa suunnilleen tunti.



11 kommenttia:

  1. Kuulostaapas hyvältä. Tätä täytyy itsekin tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa hyvältä, testiin menee! :) Löysin vasta blogisi ja täytyipä aivan liittyä lukijaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Meillä tästä tykätään, myös lapsille uppoaa :)

      Poista
  3. Ensinnäkin kiitos blogistasi, minusta on kiva lukea ihan tavallisestakin arjesta :) Onnea myös raskaudestasi, huomasin sen vasta nyt! Miltä ajatus uudesta vauvasta on tuntunut tai mitä olet siinä eniten epäillyt? Myös meillä on monta lasta ja varsinkin vauvavaihe on ollut aika hulinaa (liekö muistan noista vuosista edes mitään...) mutta nyt nuorimmaisen ollessa jo 6, on arki paljon helpompaa. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät :)

      Ja kiitos! Vaikemmailta tämän raskauden kohdalla on ehkä se, että menetän taas hetkeksi kaiken oman (työn, vakituisen harrastuksen jne.). Nyt olen jo sopeutunut ajatukseen ja alkaa tuntua taas ihan mukavalta jäädä kotiin.

      Poista
  4. Kuulostaapa hyvälle ja helpolle,täytyy testata.Minkälaista pastaa käytit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on myllyn parhaan keltaista sydän makaronia :)

      Poista
  5. Kiitos ohjeesta! Menee toteutukseen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olehyvä! Tämä on aika iso annos, tulee kaksi tommosta perus uunikokin vuoallista. Sitä sitten saa syödä monta päivää putkeen, jos ei pyydä ruokavieraita :)

      Poista
  6. Tein tätä yks päivä meille ruoaksi ja teki kauppansa.Kiitos reseptistä.

    Raisa Jokirannasta

    VastaaPoista