763

Marraskuun puolelle jo ehditty. Tänään oli kotipäivä lasten kanssa. Ihan leppoisa sellainen. Ehdin hetken lukea kirjaakin keskellä päivää. Ulos ei selvitty.

Oula nukkuu ulkon päiväunensa. Kahta vanhempaa yritän vaihtelevalla menestyksellä houkutella unille aina silloin tällöin. Hoidossa nukkuvat aina. Edvin yleensä kotonakin nukahtaa, välillä ihan oma-aloitteisestikin. Tänään ehkä vähän liian myöhään.

Pikkuhiljaa vaihdettu kestovaippoihin. Kotona ja päiväkäytössä. Kyllästyin niiden liberoiden raahaamiseen kaupasta kotiin ja kotoa roskiin. Saa nähdä kuinka kauan jaksan pestä näitä.8 kommenttia:

 1. Ikävähän teitä tulee ku näitä katsoo <3 Täällä on hiihdetty koko päivä(lapset on), yöllä tuli lunta ainakin 30cm. T. toinen mahan kasvattaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän ikävöimiseksi ei tarvita edes kuvia! :) <3

   Huhhuh, hankala ajatella että olis jo lunta. Vaikka toisaalta tekis hyvää kun täällä on niin pimeetä.

   Poista
 2. Onko tuo sellaista pehmeää ja löysempää marjapuuroa? Näyttää niin herkulliselta. Oli mitä oli, voitko jakaa ohjeen? :) Mukavia arkikuvia taas sinulta. Olen kyllästynyt joidenkin blogien kuvatyyliin, joissa on selvästi hienosteltu arkea ja halutaan ulospäin antaa kuva laitetusta arjesta (vaatteet, kodin siisteys, ruoka ja sen asettelu). Noh, en osaa selittää, mutta pointtini se, että kuvasi ovat aitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin itekin kuvia lisätessä, että näyttääpä vispipuurolta. Se on ihan mansikkarahkaa. Kermaa, rahkaa, vähän maustamatonta jogurttia ja mansikkasurvosta :)

   Ja kiitos! Tämän on tarkoituskin olla rehellistä kuvausta meidän arjesta. Toki välillä siirrän pyykkikasaa kuvan tieltä, mutta noin suurinpiirtein :D

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja tuon nuorimmaisen hymy on kyllä uskomaton, ihan sydän sulaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana <3 ja osaa poseerata, aina hymy korvissa kun otan kameran esiin :D

   Poista
 4. Mielenkiintoista, että ootte päättäneet siirtyä kestovaippailuun. Muakin välillä niin kyllästyttää ostaa vaippoja, maksaa niistä huomattava hinta, ja heittää ne lopulta roskiin. Joskus se koko rumba tuntuu niin turhauttavalta! Mua kiinnostaiski kuulla myöhemmin, mitä ootte tykänneet käyttää kestovaippoja lapsillanne. Hyvät ja huonot puolet. Vaikka kuukauden, parin päästä, saisinko semmoisen postauksen tänne blogiisi? Joka on muuten yks parhaista, mitä oon ikinä lukenu. Jaksat ilahduttaa aitoudella, suorasukaisuudella ja luontevalla tavallasi! Tykkään siitä, että blogistasi välittyy kuva normaalista ja tasapainoisesta perheestä, joka elää tavallista, mukavaa lapsiperheen arkea. Ihanaa loppusyksyn jatkoa teille!
  Toivoo Anna (vanha tuttu =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että voisin niistä jotain laittaa kunhan vähän ensin totutellaan tähän uuteen vaippahommaan :)

   Ja kiva kun tykkäät lukea blogia! :)

   Poista