756

Eilen täytti vuoden. Minä kun pidän sitä niin vauvana vielä. Kiipeää joka paikkaan: sohvalle, keittiön pöydälle, jokaisen jakkaran ja rahin päälle. Tippuu myös välillä. Oulan saa helposti nauramaan, mutta osaa tosiaankin olla myös kiukkuinen kuin mikä. Ja mustasukkainen.

Tänään käytiin hakemassa äitin työpaikalta alennuspipo talveksi. Jos joku luulee tytöksi, niin luulkoon. Tummansinisen haalarin kanssa näyttää hyvältä.


5 kommenttia:

 1. Onnea söpöliinille, ihana pipo! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon pukenu mun muksuja ns. väärällä värikoodilla ja on aika huvittavaa katsoa ihmisten reaktioita, kun poika onkin tyttö. Varsinkin nyt nuorimmaisen kohdalla, kun hänellä on ollut turkoosi välikausipuku, on tullut vääriä arveluita. Hattuna on kaiken lisäksi valkomusta tähtipipo. Tai noh, joskus vaaleanpunainen, jos haluan "edes yrittää värikoodata". Kaikenlaisia selityksiä sitä saa sitten kuulla ihmisiltä, jotka väärin veikkaavat. Itse tuppaan ottamaan asian huumorilla :)

  Toi on söpö hattu ja todellakin sopii tosi hyvin tummansinisen kanssa. Meillä tulee olemaan mahavauvalla (veikattu pojaksi) violetti ja punainen haalari. Niitä meinasin sitten asustaa turkoosilla ja mustalla hatulla. Varmaan sitten luullaan tytöksi. On hänelle kyllä sitten siirtymässä isosiskolta tuo turkoosi kokonaisuuskin. Kyl tän homman saa halutessaan tosi hankalaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillä on ainakin luultu Beaa pojaksi kun oli musta-tummanvioletti haalari, vaikka pinkki pipo päässä "kun oli niin tumma". Vaikka minä nimenomaan luulin sen olevan puettu tytön väreihin :)

   Poista
 3. Ihana! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 4. Voi kun suloinen teidän vauva:) Onnea Oulalle!

  VastaaPoista