734

Ollaan oltu lauantaista asti Oulan kanssa kahdestaan kotona. Bea ja Edvin menivät sedän rippijuhliin ja jäivät mökille viikonloppua viettämään. Täällä on ollut hiljaista ja leppoisaa. Tosin vauvaa on saanut välillä oikein viihdyttämällä viihdyttää. Ollaan oltu valveillaoloaikana paljon ulkona. Lenkillä, pyöräilemässä ja puistopiknikillä. Uniaikaan kotona, silloin olen saanut kerrankin tehdä mitä ikinä haluan, yksin ja rauhassa. Lähinnä lukenut kirjaa terassilla auringonpaisteessa.

Huomenna on taas töitä. Ja arki, ei ihan perusarki, mutta sellainen kesäloma-arki.


4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, ihana varmasti vähän kevyempää vauvan kanssa kaksin :) Mä välillä otan uhmavapaata ja meen naapuriin kahville vain vauvan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "uhmavapaa" on hyvä termi :D vaikka meillä kyllä keskimmäinen on ehkä tällä hetkellä helpoin lapsi, ei ollenkaan uhmakas. Vauvan kanssa on silti aika leppoista, tosin olisi vielä lepposampaa jos vauva olisi tottunut olemaan itekseen rauhassa. Nyt sitä saa viihdyttää kun ei oo muita viihdyttämässä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Se on jännä miten ensimmäisen lapsen kanssa kahdestaanolo pitempään oli kamalan rankkaa ja nyt useamman kanssa sen kokee rauhalliseksi lomailuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Yhden kanssa saa nukkua vaikka muutamat päiväunetkin jos huvittaa :D

   Poista