723

Vihdoin kolmevuotias sai synttärinsä. Varsin onnistuneet pienen budjetin juhlat. Vieraslistalla oli muutama suunnilleen samanikäinen ystävä ja tytön omasta toiveesta myös äidit. Juhlapöytä raahattiin keskelle olohuonetta. Koristelut värkkäiltiin kaikenlaisesta, mitä kaapeista löytyi. Toive Hello Kitty -täytekakusta toteutettiin. Sankari aloitti herkkujen napsimisen jo ennen kuin ensimmäinen vieras ehti ovesta sisään. Bea kiljui onnesta avatessaan paketteja! Kaikilla taisi olla mukavaa. Ja mikä arkiviikon piristys meille äideille! Kyllä nyt taas pari päivää jaksaa.

6 kommenttia:

 1. ihana kakku! meillä 4v on varannut jo 5v synttäreiksi (joulukuussa:D) hello kitty-kakun. ja huojentavaa tietää, että jossakin muussakin perheessä pidetään pienen budjetin synttäreitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen budjetin tai ei ollenkaan. Parastahan se on se yhdessäolo :) ja lapset syö sitäpaitsi vaan popkornia ja karkkia... :D

   Poista
 2. Tosi onnistuneen näköiset synttärit! Ja aivan riittävästi tarjoilua. Täällä blogeissa näkee aivan älyttömyyksiin meneviä pienten lasten synttärikattauksia. Onnistuit täydellisesti! Ja tosiaan pääasia on yhdessäolo ja se että lapsilla on hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D

   Lapsilla oli kyllä hauskaa ja synttäreistä on puhuttu paljon jälkikäteen. Munkin olis tehnyt mieli väkertää vähän sitä sun tätä, mutta ajattelin tehdä sellaisia juttuja minkä tekemiseen sankari voi itsekin osallistua. Sitten me yhdessä suunniteltiin ja askarreltiin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se onnistui kyllä, tyttökin tykkäsi <3 :)

   Oli sitäapaitsi hyvän makuista myös. Gluteeniton kääretorttupohja kahdessa osassa, välissä banaani-mustikkasose ja kermavaahtoa.

   Poista