706

Oula täytti meidän lomareissun aikana puoli vuotta. Äkkiä se aika menee. Poika osaa kääntyä selältä mahalleen ja toisin päin, pyöriä napansa ympäri ja peruuttaa. Käy potalla tekemässä suuret tarpeet, pienet vaippaan tietysti. On ihan aurinkoinen kaveri päivisin, mutta yöllä herää sata kertaa. Viime yö meni vähän paremmin kun otin suosiolla viereen nukkumaan, onneksi meidän sänky on 180 cm leveä :D Ihana tyyppi. Koko perheen pikku lempparivauva <3

Niin muuten, hampaita varmaan tulossa kun kokoajan järsii jotain ja näyttelee kieltä :)

10 kommenttia:

 1. Miten olette opettaneet puolivuotiaan kakkimaan pottaan? Kiinnostaisi tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kokeilla että toimisko... Kiinteiden alottamisen jälkeen vein aina potalle kun huomasin että alkaa äkistämään :D Ensin tuli aina vähän vaippaan ja loput pottaan. Viikossa oppi niin että alkaa vääntää vasta kun laitetaan potalle, kunhan käytetään tarpeeksi usein. Yleensä ruoan jälkeen, samalla vaihdan muutenkin vaipan. Tietysti edelleen tulee sillon tällön vaippaan, mutta kokoajan harvemmin. Jospa tuo oppis tän johdosta vähän aiemmin kuivaksi :)

   Poista
  2. Ja nyt siitä on siis reilu kuukausi kun alotettiin.

   Poista
  3. Tarkennuksena pakko laittaa vielä että ei siis tee niitä torttuja viittä kertaa päivässä vaan kerran tai kahdesti. Mutta ei oo vielä tullut mitään tiettyä kakka-aikataulua niin pitää kokeilla monta kertaa päivässä :D siinä se menee vaipanvaihdon ohella, en koe mitenkään erityisen vaikeaksi hommaksi. Kannattaa kokeilla :)

   Poista
  4. Kuulostaa hirmu kätevälle kyllä, ja ei oo ainakaan haitaks kuivaopettelussa :D Vau sanon vain!

   Poista
 2. Ihana poika! :) mistä toi kivan näkönen matto? :) -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika on ihana <3 Ja matto myös, se on ANNOn eli anttilasta tai kodin ykkösestä tms. saa. En tiedä kyllä saako niitä enää, ostin joskus keväällä sen.

   Poista
  2. Äh siis syksyllä :) menee jo vuodenajatkin sekasin!

   Poista
 3. Ihana hymypoika! Onnea :) Ja vau, voi vain ihailla kun jo hieman osaa potalla käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin näppärää, enää yksi jolta pitää pestä :D kohta kaksivuotias on paljon vaikeampi opettaa potalle kun osaa jo lähteä karkuun!

   Poista