698

Ulkona näyttää taas vähän erilaiselta kuin pari päivää aiemmin. Lunta on enemmän kuin koko talvena tähän mennessä. En kyllä suorastaan ilahtunut lumisateesta, mutta ehkä se on vaan asennekysymys.

Oula oksennellut viime yön ja tämän aamun. Pikkupotilas, mikään ei oikein pysy sisällä. Toivotaan, että menee nopeasti ohi. Ettei ainakaan sairaalareissua tulis.

Kaksi isompaa lasta oli äsken isin kanssa ulkona. Ja ihan mielissään lumesta.
Ja siinä se olohuoneen uusi verho, mistä aiemmin jo taisin mainita.

4 kommenttia:

 1. Eiköhän se ole tosiaan asennekysymys tämä kevään viivästymisen kestäminen. Ja kohta jo varmaan sulaa pois. Toivotaan :)
  Pikkuinen sairastelija näyttää kyllä niin suloiselta <3 Pikaista paranemista hänelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että sulaa äkkiä!

   Ja suloinen se onkin <3 reipas kaikesta huolimatta.

   Poista
 2. hmm.. onko teidän pikkunen saanu sen vatsatauti rokotteen (suuhun otettavan) parin viikon sisään? itsellä nyt rapiat 6kk ikäinen ja muistin yht`äkkiä vaan et käskivät tarkkailla vauvaa jos ei ruuat yhen äkin pysykään sisällä ja oksentelee ja yleisvointi voi romahtaa nopsasti.. Siihen rokotteeseen liitty hoitajan mukaan jokin suolistotukoksen tai vastaavan riski.. Anteeksi tosiaan en halua pelotella ja se on tosi tosi harvinainen näillä rokotteen saaneilla, mutta terkkarin kuuluisi aina mainita tästä asiata joka rokote-annoksen yhteydessä. Ehkä hänelllä kuitenkin "vain" tavallista vatsatautia joka voi toki sekin olla rankka noin pienelle.. Osaatte toki varmasti kolmen lapsen vanhempina arvioida millon vielää vauvaa lääkäriin/sairaalaan jne, kun kaikin puolin järkeviä olette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo ole ihan tavallista vatsatautia. Sitä on ollut täällä liikkeellä, monessa meidänkin ystäväperheessä joiden kanssa ollaan tekemisissä.

   Oula on saanut rotavirusrokotteen (sitä kai tarkoitit, vaikka koskeekin enemmän ripulia) 5kk-neuvolassa josta on kyllä jo yli pari viikkoa...

   Iltapäivästä on jo pysynyt ruokakin mahassa, että jospa tämä meni helpolla ohi :)

   Poista