680

Tänään suunnattiin aamulla mammakerhon kanssa Villen Viidakkoon. Tiistaisin aukeaa jo yhdeksältä ja ti-to ennen klo 13 pääsymaksu 2€ per nenä. Melko halpaa hupia siis. Oula nukkui koko parituntisen itkuhälyttimen kanssa autossa ja minä ryömin tuolla kiipeilytelineissä Bean ja Edvinin kanssa :D11 kommenttia:

 1. huh hui rohkea äiti. kun jätit lapsen autoon nukkumaan vaikka olikin itkuhälytin hänellä. mutta se on lapsen heitteelle jättöä. näin ammatilaisena voin kerta tapauksen jos toisenkin, kun lapsi jätetty autoon nukkumaan ja äiti/isi esim kaupassa sillä välin niin herkästi immeiset soittaa poliisille, ja sitten tehdään lasten suojelu ilmoitus. toivon että tämä kommenttini pistäisi miettimään. <3 En halua pahoittaa mieltäsi vaan kaikessa hyvässä haluan tämän kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että on silti melko tavallista jättää nukkuva lapsi autoon. Pidän itkuhälytintä suht luotettavana valvojana, mutta tottakai lasta täytyy myös käydä katsomassa. Meillä ainakin itkuhälytin ilmoittaa äänien lisäksi myös yhteyden katkeamisesta. Onko turvallisempaa siis jättää lapsi ulos rattaisiin nukkumaan?

   Mielestäni lasta ei voi jättää autoon esimerkiksi ruokaostosten teon ajaksi, koska on oltava mahdollisuus hakea lapsi heti kun itku alkaa. Enkä jättäisi lasta kuumalla kesäilmalla autoon missään nimessä, eikä autoa tietysti käyntiin.

   Käsittääkseni lastensuojeluilmoituksen teko on lapsen parhaaksi. En tunne kyllä lakia sen tarkemmin, mutta maalaisjärkeni sanoo ettei lapsi kärsi siitä mitenkään jos hän nukkuu hyvät päiväunet autossa ja hänet haetaan sieltä heti herättyään. Ulkopuolisten ihmettelijöiden varalle itkuhälyttimen voi jättää näkyvälle paikalle.

   Poista
  2. Itkuhälytin ei ilmoita, jos auto syttyy palamaan. Tai entä jos joku olisi ajanut päin teijän autoa, ei olisi ehkä niin helppo antaa itselle anteeksi miksi jätin lapseni yksin autoon nukkumaan. Mutta sen olen tässä netin ihmeellisessä maailmassa huomannut, että me ollaan vaan niin erilaisia ja tehdään asioita eri tavalla, jotkut kiinnittävät huomiota ei niin oleellisiin asioihin. Elämä on niin vaikea, kun siitä itse tekee. Uskaltaako tänne kirjoittaa edes mitään, jos heti joku tekemässä lastensuojeluilmoitusta :)

   Poista
  3. Ei ihan kaikkea voi alkaa pelkäämän. Yhtä hyvin voisin itse ajaa kolarin ja sitten vasta syyttäisinkin itseäni. Jos joku näkee tarpeelliseksi tehdä tämän perusteella meidän vauvasta lastensuojeluilmoituksen, niin sitten me varmaan mietimme sen lastensuojeluviranomaisen kanssa mihin toimiin ryhdytään. Ehkä niillä lastensuojelun työntekijöillä olisi vähän tarpeellisempiakin kohteita...

   Poista
  4. Käsittämätöntä kommentointia täällä. Hienosti jaksat ottaa vastaan hiiltymättä!!... Tosiaan niillä lastensuojelun työntekijöillä on tarpeellisempiakin kohteita.... hoh,hoi!!! Aivan käsittämätöntä!

   Poista
 2. Haha näyttävät lapset nauttivan! Toivottavasti äitikin :D

  VastaaPoista
 3. Oli varmasti hupaisaa!:) mekin lähettäs mielellää tuollaseen,harmi ku Kajaanista ei löydy moista!-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vuokatissa se angry bird park, mutta taitaa olla vähän kalliimpaa lystiä se...

   Poista
 4. Vaikuttaapa kivalta paikalta! En oo kuullutkaan tämmösestä ennen. Pitää lähteä lähipäivinä käymään! :)

  VastaaPoista