678

Hymyillen jatketaan tässä elämässä eteenpäin! Vaihdoin pienen harkinnan tuloksena blogin nimen, verkko-osoite muistuttaa silti vielä vanhasta :)

Enää pari tuntia ja mies tulee kotiin. Ihanaa. Vaikka tänään olikin ihan kiva päivä.

Oon tässä suunnilleen viikon kuvannut jokaisen kotona syödyn ruoan jossain vaiheessa. Paitsi jos on syöty samaa ruokaa monesti peräkkäin ja paitsi sen pizzan mihin pizzerian ukko oli tunkenut salamia. Ihan huvin vuoksi ajattelin näyttää teille mitä meillä syödään. Mitä teillä? Ohjeita saa jos nätisti pyytää :P








17 kommenttia:

  1. Kiitos todella paljon tästä! Mikä siinä onkin, kun on niin kiva ja inspiroiva nähdä tavallisista kotiruuista kuvia blogeissa :D Mutta mulle se vaan sopii ja tykkään tosi paljon. Ja uudesta blogin nimestä tykkään myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) itestä on myös kiva nähdä muiden blogeissa ruokakuvia! Saa vähän uusia ideoita, kun itestä tuntuu että aina syödään samaa...

      Poista
  2. Oi nam nam mitä ruokia :P Kuva kakkosen kastikkeen ohjeen mielelläni ottaisin vastaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D se on kyllä ehkä haastavin kastike mitä meillä syödään... Possu- tai broilerisuikaleita paistetaan pannulla ja sekaan Uncle Ben's sweet and sour -kastiketta purkista sekaan!

      Poista
    2. No jopas! :D Lähdenpäs kastikeostoksille, kiitos! ;)

      Poista
  3. Ai että miten herkullisen näköisiä! Voi kun itsekkin jaksaisi laittaa noin monipuolisia ruokia. Meillä aina muusia ja jotain :D noo ehkä sitten tulee laitettua kun lapsi pian alkaa syömään samoja ruokia :) PS. Huippu blogi! "ihanaa" lukea että ei muillakaan ole elämä ruusuilla tanssimista lapsen / lasten kanssa kotona. Joo on ihanaa, mutta välillä rankkaa ja väsyttävää. Zemppiä teille sinne! :) -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä muussi on herkkuruokaa, se on liian hidas ja työläs laittaa että tekisin usein. Sitten kun teen niin sitä syödään muutama päivä putkeen :D

      Ja kiva että tykkäät blogista! Mä haaveilen välillä aina töihin pääsystä ja välillä tästä kotona olemisesta oikeesti nauttii :)

      Poista
  4. Laura täällä vinkkaa, että meiän helppo&herkku keksintö käyttää pikku perunat on pestä ne ja viipaloida lohkoperunoiksi esim. Makkaran palojen tai murekkeen kanssa. Öljyä ja mausteita vaan.paljon parempia kun kaupasta!
    Onko makaronivelli tuttu? Se on lasten herkku-ei niin täyttävä, mut nopeaan tarpeeseen. Keitettyjen makaronien sekaan lisätään maitoa ja voiköntti. Syödään vähän kuin keittona. Hyvää! :)
    Nuudelit&kanawokki kans yks suosikki. Kalakeitto.tortillat.valkokastike, keitetyt munat ja perunat.makkaraperunat (eilisistä potuista)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummi teki aina makaronivelliä kun oltiin pieniä ja sitten vinguttiin sitä kotonakin :D enää ei jotenkin mun makuhermoja kutkuta...

      Mutta noi lohkoperunat on kyllä hyvä idea. Oon joskus tehnykin ja bataatista myös tulee hyviä. Keittoja meillä tehään kausittain aika paljonkin, kalakeitto on niin hyvää <3

      Ja just eilen vai toissapäivänä puhuttiin Hannun kans, että kanamunakastiketta pitäis tehdä joku päivä! Sitä oli lapsena aina, mutta en oo varmaan ikinä tehny ite.

      Poista
  5. Epäeettinen pikaruoka: tonnikalapasta. Lämpäse tonnikalaa pannulla, sekaan ruokakermaa, mustapippuria, (kuivattuja) yrttejä, pizzamaustetta, hyvää juustoa... Tai mistä ikinä tykkäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mekin tehdään sillontällön! Paitsi laitan sinne vielä makaronia sekaan ;)

      Poista
  6. Tämä on hauska, ite tuskailen JOKA päivä että mitähän tänään taas tekis. Valmis ruokalista toimis mutten ikinä muista tehä sitä..:) Jos nyt tekisin tälle viikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vois olla hyvä! Paitsi kuitenkin luistaisin ku "ei teekään mieli tota tänään" :D

      Poista
  7. Tykkään tästä, kuten koko sun blogista!! :) Mitä toi ruoka on, jota syöt mustikoiden kanssa?
    Kaurapuuroa? - C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät!

      Se on uuniriisipuuroa. Ehkä helppotekoisin ruoka mitä tiedän, tosin vähän aikaavievä :)

      Poista
  8. Kiva postaus, mä just laitoin kans blogiini ruokajuttuja. Niistä nyt vähän saa kans osviittaa siitä , mitä meillä syödään, koska lämmityksiä tulee syötyä sit seuraavana päivänä. Iltaruoalta ei vaan ehdi ottaa kuvaa, kun koko perheellä syödään yhtäaikaa. :) Pitäiski tehdä kinkku/lohikiusausta pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin usein syödään aamupäivällä eilistä lämmitettynä. Mutta joskus ei riitä niin pitää alkaa aamullakin kokkailemaan :)

      Kiusaukset on käteviä! Hyvää tulee myös broilerista.

      Poista