672

Olen laiska vastaamaan haasteisiin. Mutta nyt kun olisi hyvää aikaa siivota...

Tämä on Juulilta ihana mini.-blogista. Kaikkea täytyy olla viisi. Sain Juulilta viisi aihetta, joihin vastaan viidellä eri asialla ja minä annan seuraavat viisi aihetta viidelle eri blogille. Yritetään. Myönnän, että jotkut vastauksista ovat vähän ympäripyöreitä. Kuvituksena aitoa arkikaaosta.

Arjen pelastajat ovat hyvin nukutut yöunet, turvaportti keittiön oviaukossa, aikuinen seura joko ihan kasvokkain tai edes puhelimessa, edelliseltä illalta jäänyt ruoka sekä kodinkoneet tiskikoneesta mikroon ja imurin kautta pyykkikoneeseen. Lastenvaatesuosikit ovat helpot puettavat, Bealla mekot, yksiväriset ja raidalliset ja kivat kuosit, sukkahousut koska sukat lentelee minne sattuu eikä pysy hetkeäkään jalassa ja vaatteet joissa on polvissa tai kyynerpäissä "paikat". Kivaa tekemistä lasten kanssa on kirjojen lukeminen ja kuvien kattelu, ulkoilu paitsi ei kovalla pakkasella, kyläily ja retket, leipominen ja kiehnääminen äitin ja isin sängyllä ennen nukkumaan menoa. Omalla ajalla mieluisinta on ystävien tapaaminen, urheileminen, syöminen, kaupoilla ja kirppiksillä kiertely sekä nukkuminen. Parasta arkiruokaa pastat, kiusaukset, keitot, puolivalmiit niinku italianpata ja ranskalaiset nakeilla tai lihapullilla tai nugeteilla tai mitä nyt ikinä sattuu olemaan.

Laitan eteenpäin blogeille muistorikasta, ilonpilkahduksia, unelmia ja elämää, tekemisen maku ja pieniäsuuria palasia. Aiheina mitä harrastaisin jos olisi aikaa ja rahaa mihin vain, parasta itsessäni, mistä pidän eniten omassa kodissa, mitä ostaisin kympillä ja lemppari kirjat. Tsemppiä!9 kommenttia:

 1. kerrankin jossain blogi kuvassa näyttää siltä kuin meillä yleensä!piristävää. hauskaa päivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D aattelin että välillä tätäkin puolta...

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Teen postauksen haasteesta kunhan jaksan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kotoinen sekamelska! Välillä tympii blogien kiiltokuvamainen kauneus, niin valheellinen :) Sinun blogistasi se on kaukana, vaan aitous paistaa. -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jollain on aina siistiä... Mutta lapsiperheessä ainakin se on melko mahdotonta. Vaikka mun mielestä meilläkin on yleensä suht järjestyksessä tavarat, mutta väillä räjähtää :D Ajattelin, että voi senkin joskus täällä näyttää.

   Poista
  2. Vaikka mä oon kyllä ennen ollu ihan kauhee sotkussaeläjä. Ei mua siivoushulluksi voi kyllä sano vieläkään, mutta joka päivä silti järkkäilen ja vähän siivoilen. Kun on kokoajan kotona, niin alkanu ärsyttää jatkuva sekasotku.

   Poista
 4. Heippa, en ollutkaan hoksannut että olit antanut haasteen mulle :) Kiitos siitä. Koitan toteuttaa sen joskus, edellisetkin haasteet on tekemättä (noloa). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis varmaan pitäny käydä sun blogiin ilmottamassa siitä :) Ei tarvi ressata, toteuttaa jos jaksaa ja kiinnostaa!

   Poista
 5. Kiitos! Täytyypä tarttua haasteeseen :)

  VastaaPoista