656

Jouluaamuna aikaisin tähdet taivahalla saivan loistaa ihan rauhassa, koska meillä nukuttiin suht pitkään :) Herättiin hyväntuulisina. Lapset alkoivat heti tutkia eilen pukilta saatuja uusia leluja. Miehen kanssa herkuteltiin aamupalaksi juustoja ja kokista. Suklaata jälkkäriksi. Jouluna ei ajatella kiloja tai hampaita. Niitä ehtii myöhemmin surra.









8 kommenttia:

  1. olen samaa mieltä,mekin syötiin aamiaiseksi lettuja,muun ajan vuodesta voi miettiä mitä suuhunsa pistää ei jouluna!hauskaa joulun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Ei jouluna kannatakaan miettiä :) mä kyllä mietin aika vähän muutenkaan, ehkä liian vähän :D

      Poista
  2. Samaa mieltä täälläkin, jouluna saa herkutella :) Itse tosin en lievän raskausdiabeteksen takia tänä vuonna ihan kamalasti voinut herkutella...mutta muu perhe sitten herkutteli munkin puolesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin vauvalla oli semmoset ilmavaivat tänään illalla, että varmaan pakko yrittää taas siirtyä suht normaaliin ruokavalioon :)

      Poista
  3. Ihanaa jouluntunnelmaa ja joululapset! Jouluaamut ovat ihania. :) Ja tuo juusto on kyllä aikuiseksi tultua yksi paras lisä jouluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon muistaakseni tykänny juustoista myös lapsena ja meillä Bea ainakin kiskoo noita ihan hyvällä ruokahalulla :)

      Poista
  4. Ihania lapsosisia! Jouluna saa herkutella, ei sitä montaa päivää jouluherkkuja pysty syömään kuitenkaan. :) Liityin lukijaksi ja oon lisänny sut blogiluettelooni, kai se on ok? Tervetuloa vastavierailulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai on ok :) kiva kun liityit, tulen vierailemaan sielläkin!

      Poista