650

Aamu aloitettiin tappelemalla kaksivuotiaan kanssa siitä, laitetaanko viilin päälle 0,5 teelusikallista vai 0,5 sentin kerros sokeria. Myönnän menettäneeni hermot säälittävän pienestä asiasta. Syytän huonosti nukuttua yötä eli vauvan nuhaa. Vauva tosin muuten on ollut hyvällä tuulella jo monta päivää suklaan syönnistäni huolimatta! Jospa tämä jatkuis, kopkop.

Loppupäivä on mennyt ihan mallikkaasti. Miehellä lomaa edeltävä viikko, työt loppuu joka päivä kello 13. Huikeeta luksusta.
Alimmassa kuvassa vilahtaa mun arjen pelastus. Keittiön oviaukossa oleva turvaportti, joka pidättelee samassa kuvassa näkyvää puolitoistavuotiasta sotkemasta ja laittelemasta keittolevyjä päälle.

12 kommenttia:

 1. Olipas kiva lukea tämä postaus!
  :)

  VastaaPoista
 2. Voi, siinä ne kolme ihanaa. Jotenkin tosi kivat, arkiset mutta kauniit kuvat lapsista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne ihania <3 arkiset ja asettelemattomat kuvat mielestäni parhaita.

   Poista
 3. Tsemppiä :) Meillä oli 1v 9 kk keskimmäinen kun vauva syntyi, ja se ensimmäinen kuukausi oli ihan hirveä. Mutta pikkuhiljaa paistaa aurinko tähänkin risukasaan, ja vaikka täällä ei juuri kukaan nuku, niin ei ainakaan enää itke koko ajan.

  Ja meillä kaksivuotiaan kanssa saa tapella jatkuvasti ja joka asiasta, kuten on housujen lahkeet hänen mielestään oikealla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu että tää on ihan kaaosta, mutta välillä on niitä hyviäkin päiviä :)

   Tsempit sinnekin!

   Poista
 4. Voi mussukat! Vauvakin kasvanu niin! Jotenki rupesi hymyilyttää ajatus vilpertistä puolitoistavuotiaasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva on kyllä kasvanu ihan kauheesti!

   Ja sitä puolitoistavuotiasta hymyilyttää myös aika usein nykyään. Varsinainen naurupoika <3

   Poista
 5. meillä tapellaan 2,5-vuotiaan kanssa samasta asiasta JOKA IKINEN AAMU. Eli hän laittaisi 2 rkl sokeria puuron päälle ja minä 1 tl... Välillä menee omatkin hermot, välillä ei:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelisin että itelläkin oli samanlaisia tappelunaiheita oman äitiin kanssa... :D Mutta en muista että sillä olis menny hermot, ehkä aika kultaa muistoja :) Mulla menee aina jos oon nukkunu vähänkään huonommin.

   Poista
 6. Täälläki tapellaan kolmivuotiaan kanssa vähä jokaisesta asiasta,aina tuntus olevan neitillä oma parempi ehdotus;) kompromissejaki tarvitaan.-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneks ihan joka asiasta tapella, mutta aamulla on tuo niin pahalla tuulella että meinaa mammalla mennä hermot :)

   Poista