642

Helpotusta vauvan ilmavaivoihin. Ohje on vyöhyketerapeutilta, joka Edviniä vauvana hoiti. Sillon tosin en uskonut että se auttaa mitään. Mutta nyt meillä ainakin Oulan pylly pärisee ihan antaumuksella ja poika kaikenlisäksi rauhottuu yleensä tähän.

Ota vauvan jalka käteen. Hiero peukalolla. Aloita vauvan oikean jalan (...siis kuvassa vasemmanpuoleisen) kantapäästä ylöspäin kaartaen varpaiden alta. Vaihda vasempaan jalkapohjaan ja jatka peilikuvana ylhäältä alas. Jatka vasemmassa jalassa vielä kantapään ympäri. Kuvassa näkyy noi hienot piirrustukset. Toista vaikka niin kauan kun jaksat ja vauvaa kiinnostaa. Tee välillä jumppaliikettä työntämällä vauvan jalkapohjista polvia vatsaa vasten, jos muuten ei ala päristä :)


Niin ja Oula tänään 2kk! Hymyili äitillekin tänään, isille jo eilen <3

4 kommenttia:

 1. Tästä on oikeasti hyötyä, tai ainakin meillä oli esikoisen kanssa. Muistaakseni se oli juuri jotain tuon tyylistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edvinin kanssa en uskonut ollenkaan tuon tehoon ja koko vyöhyketerapiassa käynti tuntui vähän turhalta... Mutta nyt Oulan kanssa tuon teho on ihan uskomaton! :)

   Poista
 2. Pitää kokeilla meidän pikkupojalle :) Oon lukenut sun blogia jo kauan mutta en varmaan ole koskaan kommentoinu. / Fiia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä!

   Hauska kun tulee aina tämmösiä tuttuja jotka on kauan lukenu ja mä en oo tienny mitään :)

   Poista