633

Eilen laitettiin jouluvalot. Koko yön oli pieni lämpimän värinen valo olohuoneessa. Aamullakin oli mukavampi herätä, kun ei ollut ihan pilkkopimeää.


9 kommenttia:

 1. Minäki eilen illalla sanoin että nyt riitti tämä pimeys ja laitoin tähdet ikkunaan. ihana tunnelma! :) Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä tähtiä tai niitä kyntteliköitä laittanu ku ristiäiset viikon päästä, mutta nuo saa olla kun ei oo ihan niin jouluset silti :)

   Poista
 2. Jouluvalot tuovat niin tunnelmaa <3 Teillä on ihanan isot ikkunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ikkunat on kyllä ihan kivat :) tähän vuodenaikaan tosin piha ei oo kaikista edustavimman näkönen, mutta valoa tuosta tulvii sisälle!

   Poista
  2. Sen verran kun valoa tähän vuodenaikaan ylipäätään on... :D

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin siistin näköistä aina. Oletko tehnyt tavaramäärän suhteen jotain karsintaa, kun ei ole esim.leluja hujanhajan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mun mies nauraa tälle...

   En oo kyllä karsinu mitään erityisesti. Koriste-esineistä en oikeestaan tykkää, meillä on aika simppeli sisustus. Mutta leluja kyllä on, eikä ne todellakaan pysy lastenhuoneessa :D illalla kyllä siivotaan ne paikoilleen ja kuva on otettu aamulla heti kun heräsin.

   Poista
 4. Kivat valot ja huiput nuo isot ikkunat teillä! Meilläkin on jo isot tähdet olkkarin ikkunassa, muutamat muut valot sisällä ja eilen laitoin valot myös ulos! :) Pitempään oon sun blogia seurannut, mutta liian harvoin mitään kommentoinut... Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs tulla :)

   Oon miettiny myös ulkovaloja, mutta en oikeen vielä tiiä mihin laittais...

   Poista