625

Isommat päiväunilla ja me täällä leivotaan tuon tänään niin tyytyväisen 1kk pojan kanssa. Maanantaina käytiin neuvolassa, hyvin oli kasvanut. Eilen kitisi, mutta yön nukkui hyvin. Ymmärsi kai että tänään alkaa äidin parin päivän yksinhuoltajuus. Kyllä 11 tunnin yöunien jälkeen jaksaa yhden leirikoulun ajan.

Vilhelmiinoja syötäväksi ja pakastimeen ristiäisiin. Ohjeen löytää esimerkiksi täältä. Rakeiset kuvat kännykällä, kamerasta akku loppu enkä löydä laturia.12 kommenttia:

 1. Tsemppiä yh-arkeen! Ulkoilkaa paljon jos on vaan hyvät ilmat :) Vaikka ulos lähteminen on aina "niin rankkaa" mutta siitä saa paljon energiaa ja tulee niin hyvälle mielelle, lapsillekkin maistuu paremmin ruoka ja nukkuu paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Käytiin tänään perhekerhossa ja päiväunien jälkeen vielä ulkoiltiin ja kyläiltiin. Paremmin jaksaa kun tekee ylipäätään jotain muuta kun möhnää kotona.

   Poista
 2. Voi, teidän pojalla on samanlaiset villasukat kuin meidän tylleröllä! :) Kyllä 11 tunnin yöunilla jaksaa, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isomummu teki sukat Oulalle :) ja ei se 11 tuntia tietysti ihan putkeen ollu kun vauva piti välillä syöttää, mutta kuitenkin!

   Poista
 3. Tsemppiä hirveesti yh-elämään ja muutenki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneks tää yh kestää vaan perjantai-iltapäivään :)

   Poista
 4. Voi suloisuus tuota pientä! Ja vilhelmiinoja, nam! Ei ole aiemmin tullut mielen tehdä niitä itse, täytyykin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi helpot tehdä, kokeile ihmeessä!

   Poista
 5. Voi hyvänen aika ku aika menee noppeee!! :O ihanan arkisia kuvia blogissasi ==)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee! Ja arkistahan tää elämä pääosin on :)

   Poista
 6. Voi vitsi, enpäs oo "vilkkuja" pitkään aikaan itse tehnyt! Voisikin nyt viikonloppuna taas tekaista, kiitokset muistutuksesta :) Suloinen leipuriapuri sulla siellä ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä :) ja sulonen tuo kaveri kyllä on, pullistuneine poskineen <3

   Poista